Velykų belaukiant: lrytas.lt pristato pavasario projektą „Velykų džiaugsmai“ Konkursai ir dovanos kasdien

Pavasaris jau įsibėgėjo, o kartu su juo nenumaldomai artėja gražiausia pavasario šventė – šventos Velykos. Šis laikotarpis kviečia ne tik daugiau dėmesio skirti savo artimiesiems, praleisti daugiau laiko kartu, tačiau skatina ruoštis ir semtis idėjų: kaip papuošti aplinką, dekoruoti šventinį stalą, kokius patiekalus gaminti ir kaip nustebinti savo artimuosius.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2022, 5:38 PM

Naujienų portalas lrytas.lt skelbia Velykų laukimo pradžią ir kviečia pasinerti į projektą „Velykų džiaugsmai“. Patarimai, idėjos, receptai, konkursai – visa tai įneš į kasdienybę pozityvumo ir sukurs smagesnį ir spalvingesnį šventės laukimą.

Skanios šventės ir receptų konkursas

Šventiniam Velykų periodui naujienų portalas lrytas.lt pateikia rubriką „Skanios šventės“, kurioje rasite patarimų, idėjų ir receptų, kaip pasigaminti Velykų valgius, papuošti stalą, palepinti šeimą naujais patiekalais. „Skanios šventės“ kartu su lrytas.lt tikrai įkvėps naujiems gardžiausiems eksperimentams virtuvėje.

Neabejingus maisto gamybai, kviečiame dalyvauti receptų konkurse ir parodyti, koks gardumynas puikuosis ant jūsų stalo šiemet. Siųskite savo patiekalų ar desertų receptus su nuotraukomis ir aprašymu, be kurių neįsivaizduojate velykinio stalo.

Receptai bus publikuojami specialioje rubrikoje, kurioje lrytas.lt skaitytojai vertins ir atiduos savo balsą. Penkių, daugiausiai simpatijų surinkusių, receptų autoriai bus apdovanoti partnerio „Lidl“ 50 eurų vertės dovanų kortelėmis. Apie konkurso taisykles ir dalyvavimą sužinokite čia.

Kiekviena diena – su dovana

Kad belaukiant Velykų dienos neprailgtų, pristatome jau tradiciniu tapusį konkursą „Velykų kalendorius“. Kviečiame išridenti margučius ir kasdien laimėti po naują prizą!

Nuo kovo 19 d., kiekvieną dieną atverkite kalendoriaus langelį, kuriame slepiasi dovana. Užpildę registracijos anketą dalyvaujate konkurse, kuriame turėsite galimybę laimėti vertingus „Delimano“ prizus.

Prizų laimėtojai kiekvieną dieną bus renkami atsitiktine tvarka iki balandžio 17 d. Laimėtojai apie laimėtą prizą bus informuojami asmeniškai. Daugiau apie konkursą ir taisykles rasite čia.

Sutikite pavasarį kartu su lrytas.lt!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.