Ukrainoje dingęs lietuvis K. Janulionis atsirado

Anksčiau skelbta informacija apie Ukrainoje dingusį savanorį vairuotoją iš Lietuvos Kiprą Janulionį padėjo surasti vyrą. Balandžio 12 dieną jo mama lrytas.lt portalui patvirtino, kad K.Janulionis atsirado.

 K.Janulionis.
 K.Janulionis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2022, 1:22 PM, atnaujinta Apr 12, 2022, 9:16 PM

Plačiau apie tai skaitykite čia.

Anksčiau lrytas.lt rašė:

Pirmadienį dingusio lietuvio mama Marija Janulionienė lrytas.lt patvirtino, kad iki šiol nesulaukta jokių žinių, kur ir kokiomis aplinkybėmis dingo savanoris vairuotojas.

„Vienas iš mūsų organizacijos savanorių Kipras Janulionis dirbo vairuotoju Ukrainos viduje. Padėjo žmonių ir humanitarinės pagalbos pervežimu“, – rašoma praėjusią savaitę paviešintame skelbime apie vaikino dingimą.

Įtariama, kad lietuvis galėjo būti apvogtas arba galėjo nutikti kokia nors kita nelaimė, jis galėjo patekti į ligoninę, galėjo būti sulaikytas karių arba policijos. Tačiau tai tik įtarimai. Zonoje, kurioje turėjo dirbti lietuvis, kaip pranešama, jokių sprogimų ar šaudymų nebuvo.

„Vairavo „Mercedes Benz Sprinter Van“ baltos spalvos, sužymėtu humanitarinės pagalbos kryžiais. Paskutinė žinoma fizinė lokacija buvo sekmadienį (balandžio 3 d. – red. past.) tarp Ternopil ir Khmelnitskyi“, – rašoma pagalbos skelbime. 

Ten pat informuojama, kad Kipras į raudonasias zonas nebuvo siunčiamas.

Dingęs lietuvis beveik visada dėvi striukę, kuri matoma nuotraukoje. Praėjusią savaitę pavyko nustatyti vaikino telefono buvimo vietą Zaporožės mieste. Tai yra apie 800 km į šalį nuo vietos, kur jis buvo užfiksuotas prieš dingimą.

„Prašau pasidalinkite ir su savo pažįstamais kurie yra Ukrainos viduje. Gal kažkas iš vairuotojų matė jį“, – prašoma skelbime apie dingusį lietuvį.

Turintys kokių nors žinių, informuokite apie tai Kipro Janulionio mamą Mariją Janulionienę. Ji prašo informaciją pateikti žinutėmis, skambučius paliekant tik labai svarbiai informacijai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.