V. Tomaševskis patvirtino: Z. Jedinskis nebėra LLRA-KŠS narys

Visuomenės pasipiktinimo dėl savo skandalingų pasisakymų sulaukęs buvęs Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) sąrašo lyderis 2020 metų Seimo rinkimuose Zbignevas Jedinskis išsibraukė iš partijos narių sąrašo, teigia LLRA-KŠS pirmininkas Valdemaras Tomaševskis.

Valdemaras Tomaševskis ir Zbignevas Jedinskis<br>V.Skaraičio nuotr.
Valdemaras Tomaševskis ir Zbignevas Jedinskis<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2022, 5:40 PM

„Jedinskinskis nebėra partijos narys jau nuo balandžio pradžios, jau daugiau nei mėnesį“, – Eltą informavo V. Tomaševskis.

LLRA-KŠS pirmininko teigimu, Z. Jedinskis pats išsibraukė iš partijos narių sąrašo.

„Jis susistabdė ir išbraukė save. Kiekvienas save gali išbraukti iš partijos narių sąrašo“, – sakė partijos lyderis.

ELTA primena, kad kovo pabaigoje Z. Jedinskis savo feisbuko paskyroje pareiškė, kad Lenkija turi palikti NATO ir ES ir sukurti sąjungą su Rusija.

„Lenkija turi kuo skubiau palikti NATO ir ES ir sukurti sąjungą su Rusija. Tai bus stipriausia slavų šalių sąjunga, paremta krikščioniškomis ir šeimos vertybėmis, kuri bus naudinga Lenkijos piliečiams, o ne kažkam iš kitos vandenyno pusės“, – asmeninėje feisbuko paskyroje teigė Z. Jedinskis.

Visgi praėjus kelioms dienoms nuo skandalingų pareiškimų viešos kritikos sulaukęs Z. Jedinskis apsisprendė stabdyti savo narystę Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungoje. Apie tai feisbuke tuomet informavo LLRA-KŠS pirmininkas V. Tomaševskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.