Rokiškio meras R. Godeliauskas savivaldos rinkimuose dalyvaus su socialdemokratais

Rokiškio rajono savivaldybės meras Ramūnas Godeliauskas 2023 metų savivaldos rinkimuose dalyvaus kartu su socialdemokratais, su jais formuos bendrą kandidatų į tarybą sąrašą.

Rokiškio rajono meras Ramūnas Godeliauskas.<br>T.Bauro nuotr.
Rokiškio rajono meras Ramūnas Godeliauskas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2022, 9:11 AM

„Pagrindinis ir mano, ir socialdemokratų tikslas – geresnis, kokybiškesnis ir patogesnis rajono žmonių gyvenimas. Eilę metų dirbame kartu, sutampa mūsų siekiai ir idėjos. Sklandžiai įgyvendiname idėjas su Rokiškio socialdemokratų komanda, taigi nutarėme formuoti ir bendrą sąrašą artėjančiuose rinkimuose“, – sako R. Godeliauskas.

Pasak mero, pastarosios kadencijos metu rokiškėnams įvestas nemokamas viešasis transportas, netrukus prasidės daugiafunkcinės sporto salės statybos.

„Dabar rengiamės naujajam finansavimo etapui – suplanuota turizmo bei traukos objektų plėtra, investicinės aplinkos gerinimas, tolimesnė viešojo transporto pertvarka. Atnaujinsime autobusų parką, maršrutus. Šiuos darbus, jei mumis pasitikės rokiškėnai, tęsime ir kitoje kadencijoje“, – tvirtina meras.

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pirmininkė Vilija Blinkevičiūtė įsitikinusi, kad šalies miestų ir miestelių žmonėms reikia kairiosios politikos.

„Džiaugiuosi, kad Rokiškio socialdemokratai vienija jėgas su veikliu rajono meru ir jo komanda. Miestų ir miestelių sėkmę vertinu pagal tai, kiek jie atveria naujų galimybių ten gyvenantiems žmonėms, kiek jais rūpinasi. Rokiškyje matau daug teigiamų pokyčių, juos tęsti – būtina“, – komentuoja ji.

Socialdemokratų atstovas rajono taryboje Tadas Barauskas pažymi, kad LSDP Rokiškio skyrius rajone yra didžiausias, o LSDP atstovai su R. Godeliausku dirba jau trejus metus.

„Per pastaruosius metus sutvarkėme Rokiškio švietimo įstaigų, kultūros darbuotojų tinklą, pradėjome renovuoti rajono darželius ir, jei rajono gyventojai leis tęsti darbus, kitą kadencijoje sutvarkysime visus“, – sako politikas.

Apie sprendimą pranešus R. Godeliauskui, socialdemokratų merai vadovauja 15-kai savivaldybių. Prieš kurį laiką prie LSDP prisijungė ir Kėdainių meras Valentinas Tamulis.

LSDP vienija beveik 15 tūkst. narių, Seime turi 12 atstovų frakciją.

R. Godeliauskas 2019 metų savivaldos rinkimuose dalyvavo rinkimų komiteto „Vieningi su Ramūnu Godeliausku“ sudėtyje.

Merų ir savivaldybių tarybų rinkimai Lietuvoje vyks 2023 metų pavasarį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.