Pokyčiai užsisakant pasą ar asmens tapatybės kortelę: paaiškino, kas keičiasi

Nuo ateinančio pirmadienio, birželio 13 d., Migracijos departamento Vilniaus skyrius Lietuvos piliečius, norinčius pateikti prašymą dėl paso ar asmens tapatybės kortelės, aptarnaus tik su išankstine registracija, gyvos eilės nelieka. Gyvos eilės galimybė išlieka tik norintiems Vilniaus padalinyje pasą užsisakyti ypatingos skubos tvarka – tai yra tą pačią dieną, skelbia Migracijos departamentas.

Lietuvos respublikos piliečio pasas, LR pasas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Lietuvos respublikos piliečio pasas, LR pasas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2022, 5:03 PM

„Dėl nesibaigiančio piliečių antplūdžio ir poreikio suvaldyti klientų srautus esame priversti laikinai sustabdyti klientų aptarnavimą gyva eile Vilniaus mieste. Klientams, kurie pageidauja skubiau patekti į Migracijos departamentą, siūlome vykti į Migracijos departamento skyrius kituose miestuose, kur piliečiai ir toliau aptarnaujami gyva eile. Atsiprašome už laikinus nepatogumus“, – sako Migracijos departamento direktorė Evelina Gudzinskaitė.

Dokumentų atsiėmimo procedūros nesikeičia: asmenys dokumentus gali atsiimti tiek laukdami gyvoje eilėje, tiek pagal išankstinę registraciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.