Atidėtas G. Landsbergio darbo vizitas į Berlyną: ministras peršalo

Atidėtas suplanuotas užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio vizitas į Berlyną. Lietuvos diplomatijos vadovo atstovė spaudai Paulina Levickytė Eltai tvirtino, kad pasikeitusios darbotvarkės priežastis – G. Landsbergio peršalimas.

 Gabrielius Landsbergis.<br> M.Morkevičiaus (ELTA) nuotr.
 Gabrielius Landsbergis.<br> M.Morkevičiaus (ELTA) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2022, 7:23 PM

Rugsėjo 8–9 d. Užsienio reikalų ministras su darbo vizitu Vokietijoje ketino lankytis ketvirtadienį ir penktadienį. Planuotas susitikimas su Vokietijos užsienio reikalų ministre Annalena Baerbock, gynybos ministre Christine Lambrecht bei kitais atsakingais politikais.

Susitikimo metu ketinta aptarti dvišalius Lietuvos ir Vokietijos santykius, bendradarbiavimą saugumo ir gynybos srityse, saugumo situaciją regione, atsaką į Rusijos agresiją Ukrainoje bei kitus aktualius ES ir tarptautinės darbotvarkės klausimus.

Trečiadienį G. Landsbergis dalyvavo Kaune vykusiame Šiaurės ir Baltijos šalių aštuoneto (angl. Nordic-Baltic Eight, NB8) užsienio reikalų ministrų susitikime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.