Socialdemokratus į rinkimus ves Rita Grigalienė

Rugsėjo 16 dieną Lietuvos socialdemokratų partijos Tauragės skyrius, artėjančiuose savivaldybių rinkimuose, kandidate į rajono merus vienbalsiai patvirtino Ritą Grigalienę.

 Socialdemokratus į rinkimus ves Rita Grigalienė.<br> LSDP Tauragės skyriaus nuotr.
 Socialdemokratus į rinkimus ves Rita Grigalienė.<br> LSDP Tauragės skyriaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2022, 12:22 PM

„Labai vertinu kolegų pasitikėjimą manimi ir esu už tai dėkinga. Per daugiau kaip dešimtmetį aktyvios politinės veiklos puikiai žinau Tauragės krašto džiaugsmus, rūpesčius ir problemas. Manau, kad dabartinis meras ir jo komanda geriausiai dirba tik viešųjų ryšių fone, taip bandydamas paslėpti problemas, kurios aktualios didžiajai daliai Tauragės krašto gyventojų – didelė dalis miesto gatvių vasarą skendi dulkėse, rudenį purve ir vandenyje. Pasirinkti prioritetai ne visada atitinka tauragiškių lūkesčių. Nesitariama su visuomene dėl tam tikrų projektų būtinumo“,– pranešime spaudai sako R. Grigalienė.

Socialdemokratų skyriaus pirmininkė ir kandidatė į merus viliasi, kad šie rinkimai taps ne purvo drabstymosi, o konstruktyviomis diskusijomis dėl Tauragės krašto ateities ir svarbiausių darbų prioritetų nustatymo.

„Manau, kad subrendome politinės konkurencijos kovoje kalbėti argumentų ir idėjų kalba, o ne siekti politinį oponentą apdrabstyti purvais. Gyvename laikmetyje, kai netrūksta iššūkių – karas Ukrainoje, kosminės kainos energetikos srityje (elektra, šiluma, kuras), o kartu brangstantys produktai, prekės ir paslaugos. Laukia nelengvi metai. Savivaldybė privalo peržiūrėti savo išlaidas ir pasirūpinti ne tik socialiai pažeidžiamiausiais rajono gyventojais, bet ir tais, kuriems tokia pagalba bus reikalinga“ – įsitikinusi R.Grigalienė.

Keturiasdešimt šešerių metų Rita Grigalienė gimė mokytojos ir buhalterio šeimoje. Ištekėjusi, vyras Saulius, sūnus Ignas III kurso Vilniaus universiteto medicinos studentas.

2005 m. Rita baigė Mykolo Romerio universitetą, įgijo Teisės bakalauro kvalifikacinį laipsnį.

2012 m. Kauno technologijos universitete baigė viešojo administravimo katedros magistrantūros studijas, o šiuo metu yra Mykolo Romerio Baudžiamosios teisės ir kriminologijos katedros magistrantūros studentė.

Iki 2012 m. dirbo Tauragės rajono savivaldybės administracijoje, 2012 – 2015 m. Tauragės rajono savivaldybėje dirbo mero patarėja, buvo UAB „Tauragės autobusų parkas“ valdybos pirmininke, Tauragės rajono vietos veiklos grupės valdybos pirmininke. Šiuo metu dirba nevyriausybinėje organizacijoje „Tauragės moters užimtumo ir informacijos centras“ teisininke, dalyvauja įvairiose projektinėse veiklose.

Nuo 2015 m. Tauragės rajono savivaldybės tarybos narė, Etikos komisijos pirmininkė, Socialinių reikalų ir sveikatos komiteto narė, Tauragės rajono savivaldybės taryboje socialdemokratų frakcijos seniūnė, LSDP partijos pirmininkės pavaduotoja. 2021 gegužę išrinkta LSDP Tauragės skyriaus pirmininke.

LSDP Tauragės skyriaus pirmininkė Rita Grigalienė, tel. 8 656 50 826.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.