Arūnas Dumalakas. Laikrodį ministras turi. O puskojines?

Antraštėje – stačiokiškas klausimas. Bet elito žurnalo žvaigždei ir tokį galima pateikti.

 „Galbūt dalyvaudamas fotosesijoje A.Anušauskas taip norėjo tik sau pasidovanoti dovaną 59-ojo gimtadienio, kurį švenčia šią savaitę, proga?“, – rašo A.Dumalakas.<br> lrytas.lt montažas.
 „Galbūt dalyvaudamas fotosesijoje A.Anušauskas taip norėjo tik sau pasidovanoti dovaną 59-ojo gimtadienio, kurį švenčia šią savaitę, proga?“, – rašo A.Dumalakas.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2022, 6:02 AM, atnaujinta Sep 27, 2022, 6:03 AM

Juk ką sužinojome iš blizgančio leidinio apie krašto apsaugos ministrą Arvydą Anušauską? Kad jis turi prie reklamuojamo kostiumo tinkančius marškinius ir laikrodį. Prie nuotraukos taip ir parašyta: „Herojaus nuosavybė.“ Bet „Strellson“ švarkas už 239 eurus ir 119 eurų kainuojančios kelnės – ne jo.

Jeigu jau už valstybės gynybą atsakingas ministras kartu yra elito, blizgančių žurnalų ir socialinių tinklų žvaigždė, jis privalo neturėti paslapčių. Jam tiesiog būtina atskleisti ir intymiausias detales, įsileisti į miegamąjį. Juk taip gyvena žvaigždės, ar ne?

Mėgino ministras naiviai gintis: užsivilkęs kostiumą reikalavo, kad nuotraukose nebūtų prierašų apie kainas. Bet juk nuotraukas spausdino žurnalas, kurio redaktorius – nuomonės formuotojas Saugirdas Vaitulionis. Ne paslaptis, kad vadinamieji įtakotukai daro nemažą įtaką šiai Vyriausybei.

Galbūt dalyvaudamas fotosesijoje A.Anušauskas taip norėjo tik sau pasidovanoti dovaną 59-ojo gimtadienio, kurį švenčia šią savaitę, proga?

Vargu, nes dar vienas nesenas įvykis liudija priešingai. Liepos pabaigoje lankydamasis Ukrainoje mūsiškis ministras pasielgė neapdairiai. Jis socialiniame tinkle realiu laiku publikavo nuotraukas, kaip Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda apdovanoja Ukrainos lyderį Volodymyrą Zelenskį Vytauto Didžiojo ordinu su aukso grandine.

Tiesiogiai pranešdamas apie įvykį Lietuvos krašto apsaugos ministras net sukėlė pavojų V.Zelenskio saugumui. Bet ar ne taip elgiasi tikrosios socialinių tinklų žvaigždės? Juk būtent jos akimirksniu praneša, ką valgo pusryčiams, su kokia kita žvaigžde susitinka ar kokiame vakarėlyje dalyvauja.

Gavęs įspėjimą ministras nuotraukas ištrynė. Taigi dabar socialinių tinklų ir žurnalų auditorijai belieka nekantriai laukti jo atviravimų apie puskojines, marškinėlius ir maudymosi glaudes. Tikėkimės, kad tai nei jo paties, nei Lietuvos saugumui jokio pavojaus nesukels.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.