Prie Kauno liberalų jungiasi kultūros ekspertas Albinas Vilčinskas

Prie Liberalų sąjūdžio partijos ir Kauno miesto skyriaus komandos jungiasi kultūros viceministras Albinas Vilčinskas. Daug prisidėjęs prie Europos kultūros sostinės titulo grąžinimo Lietuvai, A. Vilčinskas turi reikšmingos patirties atnaujinant Kauno kultūrinį veidą.

Albinas Vilčinskas.<br>Liberalų sąjūdžio nuotr.
Albinas Vilčinskas.<br>Liberalų sąjūdžio nuotr.
Albinas Vilčinskas.<br>Liberalų sąjūdžio nuotr.
Albinas Vilčinskas.<br>Liberalų sąjūdžio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Liberalų sąjūdis

Oct 6, 2022, 9:58 AM

Anksčiau Albinas vadovavo Kauno miesto savivaldybės kultūros skyriui, tad jam labai gerai žinomi visi šiandieniniai miesto kultūros bendruomenės skauduliai. Prisijungdamas prie liberalų komandos Kaune, artėjant savivaldos rinkimams, politikas planuoja aktyviai prisidėti teikiant pasiūlymus ir sprendimus gyvybingam miesto kultūriniam gyvenimui.

„Mūsų apsisprendimai ir pasirinkimai subręsta dėl daugybės įvairių priežasčių, bet natūralu, kad didžiausią įtaką jiems turi pakeleiviai ir bendraminčiai. Kažkada buvimas politikoje atrodė kaip tolimas ir nepatrauklus horizontas. Per skirtingas patirtis keliaujant to horizonto link, būtent sutikti pakeleiviai, sutampantis požiūris bei vertybės yra tai, kas skatina kilti aukščiau, veikti aktyviau. Ne stebėti, o veikti“, – prisijungimo prie Liberalų sąjūdžio motyvus aiškina A. Vilčinskas.

Šiuo metu kultūros ministro, liberalo Simono Kairio komandoje Albinas atsakingas už etninę kultūrą ir mėgėjų meninę veiklą, tautines mažumas, regionų kultūros politiką, kultūros prieinamumą išeivijoje, istorinės atminties įprasminimą.

A. Vilčinskas mato Liberalų sąjūdį ir Kauno miesto skyriaus komandą kaip turinčią ką pasiūlyti kauniečiams, dirbančią miestiečių labui ir pasiruošusią padėti miesto tobulėjimui.

Šiuo metu Kauno liberalai aktyviai ruošiasi artėjantiems savivaldos ir Kauno miesto mero rinkimams, turi subūrę savo sričių ekspertų komandą, kuri artimiausiu metu pateiks siūlymus miestiečiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.