Kauno mero posto su Laisvės partija sieks Mantas Bertulis: mesiu V. Matijošaičiui rimtą iššūkį

Laisvės partija kandidatu į Kauno merus kelia prodiuserį, kaunietį Mantą Bertulį.

 Mantas Bertulis<br>Soc. tinklo nuotr.
 Mantas Bertulis<br>Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-10-23 19:53, atnaujinta 2022-10-24 16:24

Atviruose pirminiuose rinkimuose, kuriuose dalyvavo ne tik partijos nariai, bet ir visi norintys liberalių pažiūrų kauniečiai, M. Bertulis surinko 56 proc. balsų, sekmadienį pranešė Laisvės partija.

„Esu labai dėkingas Laisvės partijai už parodytą pasitikėjimą manimi. Žinau, jog laisvės ir proveržio Kaunui nelinkintys jau žada pergalę dabartiniam merui, bet esu tikras, kad mesiu jam rimtą iššūkį. Nes čia gyvena daug žmonių, kurie mėgsta keliauti ir yra matę, kaip atrodo iš tiesų gyvas, modernus, atviras miestas. Jie nusipelnė, kad toks būtų ir Kaunas“, – pranešime cituojamas M. Bertulis.

Kauno miesto savivaldybėje bei žurnalistu dirbęs M. Bertulis yra sukūręs pramoginį ir edukacinį turinį transliuojančią interneto televiziją „Kitokie pasikalbėjimai“.

Atviruose pirminiuose rinkimuose tapti Laisvės partijos kandidatu į Kauno mero postą dalyvavo ir Kaune išrinktas Seimo narys Marius Matijošaitis.

Savo kandidatus į Kauno merus jau yra paskelbę konservatoriai – Seimo kultūros komiteto pirmininką Vytautą Juozapaitį, demokratai – Kauno miesto skyriaus pirmininką Gintautą Labanauską, „valstiečiai“ – parlamentarą, buvusį sveikatos apsaugos ministrą Aurelijų Verygą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.