Vėlinių savaitgalį prasiilgino 8 ministrai

Artėjant Vėlinėms, kitą savaitę Vyriausybėje nedirbs 8 ministrai. Pora ministrų atostogauja jau dabar, penki ministrai nedirbs tik spalio 31 d., kiti ilsėsis ir po Vėlinių savaitgalio.

Kitą savaitę Vyriausybėje atostogaus 6 ministrai.<br>Lrytas.lt koliažas
Kitą savaitę Vyriausybėje atostogaus 6 ministrai.<br>Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 28, 2022, 1:42 PM, atnaujinta Oct 28, 2022, 2:58 PM

Viena diena prailginti savaitgalį nutarė vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė, finansų ministrė Gintarė Skaistė ir švietimo, mokslo ir sporto ministrė Jurgita Šiugždinienė. Jos atostogaus tik spalio 31 d.

Pirmadienį nedirbs ir aplinkos ministras Simonas Gentvilas – jam priklauso tėvadienis. Savo ruožtu ilgiau ilsėsis ir teisingumo ministrė Ewelina Dobrowolska. Jos darbotvarkėje numatyta papildoma poilsio diena – mamadienis.

Užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis atostogauja jau nuo šiandien – spalio 28 d. Į darbus Lietuvos diplomatijos vadovas turėtų grįžti tik kitą penktadienį – lapkričio 4 d.

Šiuo metu atostogauja ir susisiekimo ministras Marius Skuodis – remiantis ministrės pirmininkės potvarkiais, antradienį prasidėjusios M. Skuodžio atostogos baigsis lapkričio 4 d.

Tuo metu energetikos ministras eis atostogauti po laisvadienių. Šiuo metu Dainius Kreivys vieši Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) – komandiruotė tęsis iki lapkričio 1 d. Grįžęs ministras atostogaus lapkričio 3–7 dienomis.

ELTA primena, kad vasarą viešojoje erdvėje aštrios kritikos sulaukė užsienio reikalų ministras G. Landsbergis bei krašto apsaugos ministras, nes išėjo atostogų tęsiantis krizei dėl Kaliningrado tranzito bei tvyrant geopolitinei įtampai dėl Rusijos tęsiamo karo Ukrainoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?