Į Lietuvą atvyksta generalinis garbės konsulas Komaru su beveik 170 žmonių delegacija

Minint Lietuvos ir Japonijos draugiškų santykių 100 metų sukaktį, lapkričio 19 d. specialiuoju užsakomuoju tiesioginiu reisu iš Japonijos į Lietuvą atvyksta Lietuvos Respublikos generalinis garbės konsulas Shigehiro Komaru kartu su beveik 170 žmonių delegacija, iš kurių dauguma yra Sh.Komaru vadovaujamos logistinės įmonės „Fukuyama transporting“ darbuotojai ir vairuotojai bei jų šeimos nariai, skelbiama Japonijos ambasados Lietuvoje pranešime.

Lėktuvas<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Lėktuvas<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-11-17 12:10

Lapkričio 19–22 dienomis viešėsiąs Sh.Komaru kartu su dar keliais delegacijos nariais susitiks su šalies valdžios atstovais, taip pat aplankys Kaune įsikūrusią logistikos įmonę „Hoptrans“, su kuria „Fukuyama transporting“ palaiko verslo ryšius, bei kalbės apie tolesnio bendradarbiavimo skatinimą.

Delegacija apžiūrės lapkričio Nacionalinėje bibliotekoje atidarytą Lietuvos ir Japonijos draugystės šimtmečiui skirtą parodą „Ryšiai / Kizuna“, bei dalyvaus Šv. Kazimiero bažnyčioje vyksiančiame abiejų šalių draugystei skirtame koncerte, kurio metu susitiks su Lietuvos žmonėmis.

Lapkričio 21 d. Vytauto Didžiojo universitete Kaune generalinis garbės konsulas Sh. Komaru ir „Fukuyama transporting“ įmonės „Komaru Kotsu fondas“ surengs kasmetinį japonų kalbos konkursą, skirtą Hiroshimos universiteto ir Vytauto Didžiojo universiteto mainams skatinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.