Svarbų pranešimą paskelbęs Visvaldas Matijošaitis atsidūrė pas Kauno medikus

Atostogų metu pranešęs apie ketinimus dalyvauti 2023-ųjų kovą vyksiančiuose rinkimuose Kauno meras Visvaldas Matijošaitis dar nekibo į darbus visa jėga – kreipėsi į medikus. 

Visvaldas Matijošaitis netrukus žada grįžti į darbą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Visvaldas Matijošaitis netrukus žada grįžti į darbą.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2022, 12:06 PM, atnaujinta Dec 7, 2022, 1:06 PM

Oficialioje V.Matijošaičio darbotvarkėje nurodyta, kad jam suteiktas nedarbingumas. Taip nutiko antrą kartą nuo lapkričio pradžios. 

Kauno mero patarėjas Tomas Jarusevičius tikino, kad dėl V.Matijošaičio sveikatos smarkiai nerimauti nereikia – jam atliekami planiniai sveikatos patikrinimai ir netrukus meras grįš į darbo kabinetą. 

Praėjusią savaitę V.Matijošaitis atostogavo ir buvo trumpam išvykęs į užsienį. Atostogų metu jis paskelbė, kad kitąmet vyksiančių rinkimų metu sieks trečiosios kadencijos. 

2016-ųjų liepą V.Matijošaičiui, kuriam dabar 65-eri, Kauno klinikose atlikta širdies kraujagyslių operacija. Jos metu suformuotos dvi aortos ir vainikinių arterijų jungtys, atlikta dviejų vožtuvų plastika – koreguoti aortos ir dviburis vožtuvai.

Po šios operacijos V.Matijošaitis atsisakė vieno žalingo įpročio – neberūko, taip pat tikino nuolat besilankantis pas medikus, kur atliekami tyrimai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.