Iš Kauno į Alikantę skridęs lėktuvas priverstinai nutupdytas Varšuvoje: teigiama, keleivis užpuolė lėktuvo įgulą

Antradienį po pietų iš Kauno oro uosto pakilęs „Ryanair“ lėktuvas, kurio skrydžio numeris FR6429, priverstinai leidosi Varšuvos oro uoste, mat jamė ėmė siautėti girtas keleivis.

Asociatyvi nuotr.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2022, 7:48 PM, atnaujinta Dec 20, 2022, 11:18 PM

Prieš didžiąsias metų šventes daugiau nė šimtas lietuvių antradienį iš Kauno lėktuvu turėjo skristi ir vakare nusileisti Alikantėje, tačiau to padaryti sklandžiai nepavyko.

Į lrytas.lt redakciją kreipėsi skaitytojas Tomas, kuris papasakojo, kodėl lėktuvas buvo priverstas leistis Lenkijos sostinėje.

„Iš Kauno į Alikantę skridęs „Ryanair“ FR6429 lėktuvas nutupdytas Varšuvoje dėl girto keleivio siautėjimo. Jau Kauno oro uoste matėsi, kad keleivis neadekvatus, kabinėjosi prie kitų keleivių, nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas. Deja, oro uosto darbuotojai leido šiam keleiviui įlipti į lėktuvą. Po valandos skrydžio, skrendant virš Lenkijos teritorijos jis agresyviai užsipuolė stiuardą, todėl buvo priimtas sprendimas lėktuvą tupdyti Varšuvoje. Apmaudu, kad dėl skrydį aptarnaujančios kompanijos darbuotojų aplaidumo kilo grėsmė kitiems keleiviams, nekalbant jau apie sugadintą kelionę“, – pasakojo keleivis.

Pirminiais duomenimis, incidento metu niekas nenukentėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.