Iki vidurdienio laukiama parašų dėl Seimo neeilinės sesijos

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen sako, kad dar nėra gavusi opozicijos renkamų parašų dėl neeilinės Seimo sesijos sušaukimo. Apie tai ji informavo antradienį posėdžiavusią Seimo valdybą. Apie tai, ar yra gauti sesijos iniciatorių parašai, Seimo vadovė informuos valdybos narius 12 val.

Viktorija Čmilytė-Nielsen<br>V.Skaraičio nuotr.
Viktorija Čmilytė-Nielsen<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2023, 11:30 AM

„Iki 12 val. laukiame opozicijos ir dalies Seimo narių renkamų parašų dėl neeilinės Seimo sesijos. Šiuo metu dar nesu gavusi parašų. Kad viskas būtų korektiškai ir visos procedūros būtų išlaikytos, padarykime techninę pauzę valdybos posėdyje ir pasijungime 12 val. Tuomet informuosiu, ar gavau parašus ar ne, mano žiniomis parašai renkami iki 12 val.“,– sakė V. Čmilytė– Nielsen.

Kaip ELTA jau skelbė, opozicijai pavyko surinkti 47 parašus neeilinės sesijos šaukimui, kurios metu siekiama aiškintis, ar buvusiam Seimo nariui Kristijonui Bartoševičiui galėjo būti nutekinta informacija apie jo atžvilgiu vykdomą ikiteisminį tyrimą.

Neeilinę Seimo sesiją ketinama šaukti vasario 9 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.