Lazdijų savivaldybės kandidatų į merus debatai

Nešališkas politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ organizuoja debatus, kurie padės kiekvienam susipažinti su kandidatais į merus. Savivaldybių gyventojai buvo kviečiami akis į akį susitikti su kandidatais, tiesiogiai užduoti klausimus debatuose ir naujoje rinkimų platformoje.

Lazdijų savivaldybės kandidatų į merus debatai.
Lazdijų savivaldybės kandidatų į merus debatai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2023, 11:34 PM, atnaujinta Feb 18, 2023, 12:02 AM

Lazdijuose vykusiuose kandidatų į merus debatuose dalyvavo: Lietuvos socialdemokratų partijos kandidatas Saulius Petrauskas, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatė Vilma Danauskienė, Darbo partijos kandidatė Jolita Bakšaitė, Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ kandidatė Ausma Miškinienė, Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai kandidatas Audrius Klėjus, Liberalų sąjūdžio kandidatas Valdas Petras Mikelionis. Kandidatams tauškėti vėjų ir išsisukti nuo tiesių klausimų neleido naujienų portalo 15min žurnalistė Aistė Čiučiurkaitė.

Rinkėjai turi dvi galimybes susipažinti su kandidatais: gyvuose debatuose jų savivaldybėje, kur gali išgirsti būsimo mero pažadus ir pamatyti visus kandidatus diskutuojant savivaldai rūpimais klausimais. Taip pat ir platformoje rinkimai.zinaukarenku.lt, kur gali palyginti kandidatus į merus pagal deklaruotas pajamas, amžių bei kitas rinkėjui įdomias detales. Platformoje taip pat galima užduoti klausimus kandidatams.

Į debatus, kurie vyksta vasario 7 – kovo 3 dienomis, galima atvykti gyvai arba stebėti virtualiai socialiniuose tinkluose. Iniciatyva yra nešališka, todėl debatuose kviečiami dalyvauti visi savivaldybės kandidatai.

Kviečiame stebėti debatų su kandidatais į merus Lazdijų savivaldybėje įrašą:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.