Stovintys Seimo nariai ir šalia jų klūpančios šokėjos: sparčiai plintanti nuotrauka sulaukė pasipiktinimo

Dalis politikų ir visuomenės pasipiktino Lietuvos Seimo narių krepšinio komandos nuotrauka, kurioje užfiksuota, kaip pozuodami politikai stovi, o šokėjos – klūpi šalia jų ant kelių. Krepšinio turnyre Baltijos Asamblėjos taurei laimėti, vykusiame Estijoje, padaryta nuotrauka sparčiai pasklido socialiniuose tinkluose.

Soc. tinklų nuotr.
Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2023, 1:36 PM

Į šią nuotrauką sureagavo ir Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen.

„Paprastai vyrams nereikia prašyt, kad moterys jų nuotraukose neužstotų. O jeigu rimčiau, tai toks pozavimas – viena iš tų sporto „tradicijų“, kurių vertėtų atsisakyti. Gaila, kad mūsų Seimo nariams šįkart taip neatrodė.

Viliuosi, kad ateityje ne tik Seimo vyrai, bet ir krepšininkai profesionalai fotografams taip nebepozuos“, – feisbuke rašė V.Čmilytė-Nielsen.

Kolegų pozavimą šalia klūpančių merginų pakomentavo ir Laisvės frakcijos atstovai.

„Seimo vyrų krepšinio komanda ir priklaupusios palaikymo komandos šokėjos. Be komentarų“, – pasidalinęs nuotrauka brūkštelėjo laisvietis Tomas Vytautas Raskevičius.

„Oho. Ir niekam į galvą neatėjo mintis, kad tokia kompozicija visom prasmėm atrodo BLOGAI“, – komentavo parlamentarė Ieva Pakarklytė.

Savo ruožtu pats nuotraukoje pozavęs darbietis Andrius Mazuronis komentaruose kolegoms teisinosi, kad nuotraukos kompozicijomis esą rūpinosi renginio organizatoriai.

Kritikos sulaukusioje nuotraukoje šalia klūpančių merginų stovi tiek valdančiajai daugumai, tiek opozicijai priklausantys parlamentarai: Andrius Kupčinskas, A.Mazuronis, Virgilijus Alekna, Gintautas Paluckas, Domas Griškevičius, Andrius Bagdonas, Giedrius Surplys, Deividas Labanavičius, Audrius Petrošius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.