Arvydas Lekavičius. Valdantiesiems teks kviestis daktarą

Kokia laimė, kad žymusis daktaras Alvydas Unikauskas sugrįžo į televizijos eterį. Dabar žiūrovai vėl galės klausytis jo patarimų ir uždavinėti klausimus. O tarp pirmųjų TV klientų turėtų būti valdančiųjų grietinėlė, kuriai kažkodėl ėmė dingti atmintis.

Arvydas Lekavičius<br>T.Bauro nuotr.
Arvydas Lekavičius<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2023, 6:36 AM

Dėl pedofilijos skandalo iš Seimo pasitraukus „Mėslitos“ direktorių televizijoje anksčiau vaidinusiam Kristijonui Bartoševičiui imta aiškintis, kas šį veikėją įtraukė į konservatorių rinkimų sąrašą.

„Geras klausimas, negaliu dabar atsakyti apie tai, nežinau“, – lemeno partijos vadovas Gabrielius Landsbergis. Premjere tapusios I.Šimonytės prezidento rinkimų štabo atstovai tvirtino, kad jo šioje komandoje nebuvę, jis dirbęs eiliniu savanoriu.

Toks pat vaidmuo neva atitekęs ir per Seimo rinkimus, kai vyrukas dirbo konservatorių agitatoriumi.

Galima padėti amnezijos ištiktiesiems. „Išskirtinės energijos, kritinio mąstymo ir pilietiškos pozicijos nestokojančio žmogaus, dirbančio su jaunimu, žinančio jaunų žmonių aktualijas, apsisprendimas rinktis politiko kelią – svarbus signalas TS-LKD rinkėjams. Asmeninę atsakomybę už valstybės kelią privalome jausti kiekvienas“, – taip 2020 metų birželio 9 dieną apie K.Bartoševičių aiškino TS-LKD sąrašo lyderė I.Šimonytė, kuri, kaip kalbama, labai artimai draugauja su įtariamojo motina.

Prasti reikalai ir su šios politikės į sveikatos apsaugos ministro postą pasiūlyto A.Dulkio atmintimi. Valstybės kontrolieriumi anksčiau dirbęs politikas dabar nebegali pasakyti, kas jam į patarėjus įsiūlė T.Gailių, kuris, kaip neseniai paaiškėjo, yra žymusis Pranešėjas, metęs akmenį į Prezidento ir saugumiečių daržą.

„Tiksliai negaliu pasakyti, kas konkrečiai paminėjo T.Gailiaus pavardę“, – lemeno ministras. O juk A.Dulkys, kaip ir patarėjas, kilęs nuo Raseinių, kur abiejų tėvai priklausė vietos grietinėlei ir turėjo būti puikiausiai pažįstami.

Amnezija – sunki liga. Daktaras A.Unikauskas gal ir patartų, kaip ją galima pristabdyti. Tačiau kokios šios negandos priežastys? Medikai dažniausiai mini stresą, depresiją, miego sutrikimus, galvos traumas, piktnaudžiavimą alkoholiu ir narkotikais ar netinkamą mitybą. Kuri iš jų lėmė konservatorius ištikusius priepuolius?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.