Arūnas Dumalakas. Ką Seimui žada triukšmadarių raida?

Rinkimai rinkimais, bet Seime galioja ir evoliucijos, natūraliosios atrankos dėsniai. Tai variklis, dėl kurio iš priešistorinio pradmens išsivystė daugybė įvairiausių organizmų, o dabar Seime stebime triukšmadarių raidą.

Arūnas Dumalakas<br>T.Bauro nuotr.
Arūnas Dumalakas<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2023, 2:58 PM

Pavasario sesijoje gresia apkalta nuolatiniam Seimo triukšmadariui P.Gražuliui dėl to, kad jis balsavo už socialdemokratą L.Jonauską šiam nusisukus pakalbėti su kolega. P.Gražuliui du kartus apkaltos jau grėsė, o kaip lietuviai sako apie trečią kartą?

Bet Seimas be triukšmadario neliks, nes į jį jau žengia iš krašto apsaugos viceministro pareigų atsistatydinęs konservatorius V.Semeška, keičiantis į pedofilijos skandalą pakliuvusį K.Bartoševičių.

Seime dar kojų nespėjęs apšilti V.Semeška prasimankštino per savivaldos rinkimus provincijoje, kai Lazdijų rinkimų apylinkėje išprašė iš balsavimo kabinos balsuoti atėjusią regėjimo negalią turinčią merginą ir jai norėjusią padėti motiną.

Ir duktė, ir motina pasiskundė Lazdijų rajono rinkimų komisijai, ir konservatorius iš karto neteko teisės stebėti balsavimo, nors įteikė skundą Vyriausiajai rinkimų komisijai.

Kad V.Semeška jaučiasi palypėjęs vienu laipteliu aukščiau, iliustruoja nuotrauka iš politiko gimtųjų Druskininkų, kur jis automobilį pasistatęs neįgaliesiems skirtoje vietoje.

O čia dar atsivijo ir Druskininkų politikų pasakojimai, kaip V.Semeška, būdamas vietos savivaldybės tarybos nariu, per posėdžius net klausdamas menkiausios smulkmenos visada prieš tai įsijungdavo mobilųjį telefoną ir viską filmuodavo. Net P.Gražuliui toli iki to.

P.Gražulio koldūnai, visai Valstybinei maisto ir veterinarijos tarnybai įkyrėję jo skambučiai atrodo kruopa, kai Seime pasirodo V.Semeška su neaiškių studijų Goethe’s institute ir sertifikato, išduoto kita pavarde, istorijomis, baigta ar nebaigta vidurine mokykla, paslaptinga išvyka į Vokietiją, greitu praturtėjimu, žemės sklypų pardavimais.

Ar po viso to netikėsime evoliucijos dėsniais? Tik štai kur nuves Seimo triukšmadarių raida?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.