A. Vaitkus: bet kokiu atveju, mano komandos Klaipėdoje laukia labai daug darbų

Antrajame merų rinkimų ture balsą atidavęs kandidatas į Klaipėdos mero postą Arvydas Vaitkus džiaugiasi, kad jo vadovaujamas politinis komitetas „Ištikimi Klaipėdai“ sulaukė didelio uostamiesčio gyventojų palaikymo. Todėl, pasak politiko, nepriklausomai nuo to, kas bus išrinktas Klaipėdos meru, jo vadovaujamam komitetui laukia daug darbų.

Arvydas Vaitkus.<br>T.Bauro nuotr.
Arvydas Vaitkus.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2023, 12:42 PM

„Aš tai tikrai visada didelis optimistas ir bet kuris rezultatas visada yra žmogui teigiamas. Reikia mokėti gyventi ir kažkurį gyvenimo etapą praėjus, net ir sunkią rinkiminę kovą, gyvenimas ties tuo nesibaigia. Tiesa, reikia mokėti juo džiaugtis“, – Eltai po balsavimo antrajame rinkimų ture teigė A. Vaitkus.

Politikas akcentuoja, kad jo vadovaujamas politinis komitetas „Ištikimi Klaipėdai“ jau pasiekė labai gerų rezultatų.

„Mūsų rezultatai kaip komandos jau yra labai geri, jie patys geriausi ir žmonės mums jau patikėjo valdžią. Šiandieną tik išsispręsime klausimą, kas bus miesto meras. Taip kad darbų laukia tikrai labai daug bet kuriuo atveju“, – akcentavo jis.

Visgi kol kas Klaipėdos rinkimų rezultatų A. Vaitkus prognozuoti teigia nenorįs.

„Nedaug liko laukti ir pamatysime tuos rezultatus, turbūt 10 valandą vakaro tikrai. Tai nenoriu nieko spėlioti. O turbūt nėra politiko, kuris eidamas į rinkimus tikėtųsi blogiausio – priešingai turbūt tikimasi geriausio“, – pabrėžė kandidatas į Klaipėdos merus.

Kovo 5 d. vykusiame pirmajame savivaldybių merų ir tarybų rinkimų ture politinio komiteto „Ištikimi Klaipėdai“ iškeltas kandidatas A. Vaitkus surinko 23,56 proc. rinkėjų balsų, o konservatorių kandidatas Audrius Petrošius – 20,45 proc. balsų.

Klaipėdos miesto taryboje 8 mandatus iškovojo politinis komitetas „Ištikimi Klaipėdai“ (19,94 proc.), po 7 mandatus gavo Partija „Laisvė ir teisingumas“ (18,02 proc.) ir Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai (17,82 proc.). Tuo tarpu po 3 mandatus teko Liberalų sąjūdžiui (9,35 proc.), Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai (8,84 proc.) ir Lietuvos socialdemokratų partijai (7,8 proc.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.