Konservatorių kandidatas į Klaipėdos merus A. Petrošius pralaimėjimo atveju žada toliau dirbti klaipėdiečiams Seime

Konservatorių iškeltas kandidatas į Klaipėdos merus Audrius Petrošius teigia, kad pralaimėjimo atveju jis toliau dirbs klaipėdiečiams Seime. Tačiau, pažymi politikas, antrajame merų rinkimų ture jis balsuos už atvirą ir ambicingą Klaipėdą.

Audrius Petrošius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Audrius Petrošius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2023, 12:40 PM

„Šiandien balsuosiu už atvirą, energingą, ambicingą Klaipėdą, su ryškia ir klestinčia ateitimi“, – sekmadienį, prieš balsuodamas merų rinkimuose Eltai sakė A. Petrošius.

Anot politiko, jis ir jo komanda jaučiasi padarę viską, ką galėjo, ir antrojo merų rinkimų turo rezultatai priklausys nuo rinkėjų.

„Kaip pasibaigs antrasis turas Klaipėdoje, čia priklauso nuo rinkėjų. Nuotaikos yra puikios, mes iš savo pusės padarėme viską, ką galime su komanda. Tikrai jaučiamės atidavę visą savo širdį. Dabar rezultatas priklauso nuo rinkėjų, klaipėdiečiai pasirinks geriausią variantą, ir tai, kas jiems yra geriausia“, – pabrėžė A. Petrošius.

Paklaustas, ką darys pralaimėjęs rinkimus konkurentui Arvydui Vaitkui, jis teigė ir toliau dirbsiąs Klaipėdai parlamento rūmuose.

„Mano darbas tęsis Seime, aš ir toliau dirbsiu klaipėdiečiams, truputį kitu kampu – tuo, kuriuo įpratę mane klaipėdiečiai ir matyti“, – pažymėjo A. Petrošius.

Kovo 5 d. vykusiame pirmajame savivaldybių merų ir tarybų rinkimų ture politinio komiteto „Ištikimi Klaipėdai“ kandidatas Arvydas Vaitkus surinko 23,6 proc. rinkėjų balsų, o konservatorius Audrius Petrošius – 20,5 proc. balsų.

Klaipėdos miesto taryboje 8 mandatus iškovojo politinis komitetas „Ištikimi Klaipėdai“ (19,94 proc.), po 7 mandatus gavo Partija „Laisvė ir teisingumas“ (18,02 proc.) ir Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai (17,82 proc.). Tuo tarpu po 3 mandatus teko Liberalų sąjūdžiui (9,35 proc.), Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai (8,84 proc.) ir Lietuvos socialdemokratų partijai (7,8 proc.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.