I. Šimonytė pasveikino šalies stačiatikius ir sentikius šv. Velykų proga: linki tvirtybės ir dvasinio susitelkimo

Ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė sekmadienį išplatino pranešimą, kuriame sveikina Lietuvos ortodoksų (stačiatikių) ir sentikių apeigų bendruomenes šv. Velykų proga.

I. Šimonytė pasveikino šalies stačiatikius ir sentikius šv. Velykų proga: linki tvirtybės ir dvasinio susitelkimo.<br>V.Skaraičio nuotr.
I. Šimonytė pasveikino šalies stačiatikius ir sentikius šv. Velykų proga: linki tvirtybės ir dvasinio susitelkimo.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2023, 9:12 AM

„Jau antrus metus Prisikėlimo džiaugsmą temdo Rusijos agresija Ukrainoje ir savo šalį ginančių žmonių kančios ir žūtys.

Nėra abejonės, kad viso laisvojo ir demokratinio pasaulio pastangomis imperinės užmačios bus sutramdytos, bus atkurtas taikus gyvenimas.

Dėkoju geros valios žmonėms, kurie visomis išgalėmis prisideda prie Ukrainos pergalės. Nuoširdžiai sveikinu Šventų Velykų proga ir linkiu tvirtybės bei dvasinio susitelkimo. Tegul tikėjimo galia lydi Jus ne tik šventinėmis dienomis ir pakelia aukštyn kasdienybės rūpesčių kupinas širdis“, – sakoma Vyriausybės vadovės sveikinime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.