V. Šustauskas netikėtai atsidūrė ligoninėje: „Tiek metų kovota, rėkauta ir liksiu ant vežimėlio“

Buvęs Kauno miesto meras Vytautas Šustauskas praėjusią savaitę atsidūrė ligoninėje. Naujienų portalui lrytas.lt praeityje skandalų lydėtas 78-erių metų politikos veikėjas pasakojo, kad į medikus kreipėsi, nes nebegalėjo paeiti.

Vytautas Šustauskas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Vytautas Šustauskas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Vytautas Šustauskas.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Vytautas Šustauskas.<br>A.Barzdžiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 18, 2023, 5:20 PM

Šiuo metu V.Šustauskas gydomas LSMU Kauno ligoninės Neurologijos skyriuje, tačiau medikų darbu jis nėra patenkintas.

„Prieš penkias dienas man davė į kojas nuo kelių taip, kad nepaeinu. Esu ligoninėje, nepaeinu, bet manęs čia negydo“, – lrytas.lt sakė jis.

V.Šustauskas pasakojo, kad medikai nepaaiškino skausmo priežasties, o dėl to, kad neturi traumatologo, nori išsiųsti jį į kitą ligoninę. Dėl to jis net kreipėsi į Sveikatos apsaugos ministeriją.

„Mes išrašome, tu gausi vėl eiti pas šeimos daktarą siuntimo pas traumatologą į Raudoną kryžių. Sakau jiems, kad aš nepaeinu. Net paskambinau į ministeriją. Jeigu esi ligoninėje ir nebaigtas gydymas, jie patys turi nuvežti į tą traumatologinį, jeigu neturi traumatologo“, – įsitikinęs buvęs politikas.

Su vežimėliu šiuo metu judantis V.Šustauskas neslėpė nevilties.

„Labai skauda, velniai žino, ar liksiu invalidu, ar dar galėsiu atsikelti. Taip ir baigiasi gyvenimas. Tiek metų kovota, rėkauta ir liksiu ant vežimėlio. Vat ir gyvenimas“, – kalbėjo jis.

Tiesa, ligoninėje V.Šustauskas sulaukė ir dviprasmiškai visuomenėje vertinamo Antano Kandroto-Celofano vizito. V.Šustausko nuotrauka ligoninės palatoje su „maršistu“ paplito socialiniuose tinkluose.

V.Šustauskas 1995–2003 metais buvo Kauno miesto savivaldybės tarybos narys. Nuo 2000 metų balandžio iki spalio buvo Kauno miesto savivaldybės meru.

2000–2004 metais buvo Seimo narys. 2002 metais buvo išrinktas Kauno miesto savivaldybės tarybos nariu, bet mandato atsisakė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.