Seimo TS-LKD frakcijos seniūnė R. Morkūnaitė-Mikulėnienė keičia Seimo komitetą

Mokesčių reformą svartantis Seimo Biudžeto ir finansų komitetas turėtų susilaukti pastiprinimo. Seimo Tėvynės sąjungos– Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcija į šį komitetą deleguoja savo frakcijos seniūnę Radvilę Morkūnaitę-Mikulėnienę.

Valdas Benkunskas, Radvilė Morkūnaitė Mikulėnienė, Andrius Vyšniauskas, Audrius Petrošius, merų rinkimai, spaudos konferencija.<br>V.Skaraičio nuotr.
Valdas Benkunskas, Radvilė Morkūnaitė Mikulėnienė, Andrius Vyšniauskas, Audrius Petrošius, merų rinkimai, spaudos konferencija.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2023, 4:16 PM

Tokį nutarimo projektą, kuris ketvirtadienį bus teikiamas Seimui, įregistravo Seimo pirmininko pirmasis pavaduotojas Jurgis Razma. Jeigu Seimas pritartų, R. Morkūnaitė-Mikulėnienė pasitrauktų iš Seimo Švietimo ir mokslo komiteto ir taptų Biudžeto ir finansų komiteto nare.

Po šių pasikeitimų Seimo Biudžeto ir finansų komitete dirbtų 13 parlamentarų, o vieną komiteto narę praradusiame Švietimo ir mokslo komitete liktų 12 parlamentarų.

ELTA primena, kad antradienį Seimas po pateikimo pritarė daug diskusijų sukėlusiam mokesčių reformos paketui. Už Finansų ministerijos pristatytus mokesčių įstatymų pakeitimus balsavo 72, prieš 31, susilaikė 22 Seimo nariai. Pagrindiniu komitetu svarstysiančiu įstatymo projektus patvirtintas Biudžeto ir finansų komitetas, pataisos į parlamento posėdžių salę grįš rudens sesijos metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.