Buvęs Laisvės partijos kandidatas į Klaipėdos rajono tarybą apiplėšinėjo užsienietes prostitutes

Kovo mėnesį vykusiuose savivaldos rinkimuose kartu su Laisvės partija į Klaipėdos rajono tarybą kandidatavęs verslininkas Vaidas Macevičius apiplėšinėjo prostitucija užsiimančias užsienietes, praneša naujienų portalas delfi.lt.

Prostitutė.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Prostitutė.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Prostitutės.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Prostitutės.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Prostitutės.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Prostitutės.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 8, 2023, 12:00 PM

Skelbiama, kad mažajai bendrijai vadovaujantis verslininkas šių metų vasarį apiplėšė dvi merginas iš Ispanijos ir ukrainietę.

V. Macevičius dėl visų trijų apiplėšimo atvejų kaltę pripažino. Verslininkas teisinosi, kad susidūrė su sunkia finansine padėtimi ir taip vylėsi gauti pinigų.

Teismas skyrė verslininkui vienerių metų ir keturių mėnesių laisvės apribojimo bausmę, įpareigojant aštuonis mėnesius dalyvauti elgesio pataisos programoje, o viso laisvės apribojimo bausmės laikotarpiu dirbti arba registruotis Užimtumo tarnyboje be intensyvios priežiūros. V. Macevičius taip pat įpareigotas dviem nukentėjusioms užsienietėms atlyginti padarytą turtinę ir neturtinę žalą – sumokėti 3,5 tūkst. eurų.

Delfi.lt kalbintas V. Macevičius nurodė, kad šiuo metu Laisvės partijai nebepriklauso. Verslininko teigimu, sprendimas trauktis priimtas po nesėkmingų rinkimų į Klaipėdos rajono tarybą.

Tačiau partijos rajono skyriaus vadovas tikino, kad V. Macevičius niekada nebuvo Laisvės partijos narys. Be to, nors V. Macevičius ir buvo įtrauktas į kandidatų sąrašą, verslininkas prieš pat rinkimus teigė norįs pasitraukti iš rinkiminės kovos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?