Tragedija lietuvių pamėgtoje saloje: nukritęs nuo uolos žuvo Lietuvos pilietis

Ispanijos Karalystei priklausančioje saloje, Tenerifėje, praėjusią savaitę žuvo lietuvis. Šią informaciją portalui lrytas.lt patvirtino Užsienio reikalų ministerija (URM). Portalo lrytas.lt žiniomis, lietuvių pamėgtoje saloje nukritęs nuo uolos tragiškai žuvo vilą su žmona įsirenginėjęs vyras.

Scanpix/Zumapress asociatyvi nuotr.
Scanpix/Zumapress asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2023, 4:21 PM

Užsienio reikalų ministerija iš Lietuvos ambasados Ispanijoje sulaukė informacijos apie praėjusią savaitę šioje šalyje žuvusį lietuvį, tačiau tvirtino negalinti suteikti daugiau duomenų.

„Praėjusią savaitę Lietuvos ambasada Ispanijoje gavo pranešimą apie Ispanijoje žuvusį Lietuvos pilietį.

Apgailestaujame, tačiau gerbdami nukentėjusiojo artimųjų privatumą, daugiau detalių atskleisti neturime galimybių, taip pat negalime patvirtinti, ar Ispanijos institucijų pranešime minimas asmuo yra būtent tas, apie kurį teiraujatės“, – portalui lrytas.lt nurodė URM atstovai.

Oficialius užsienio valstybių pranešimus apie užsienyje mirusius Lietuvos piliečius Lietuvos atstovybės perduoda Lietuvos policijai, kuri, savo ruožtu, informuoja artimuosius.

Kaip portalui lrytas.lt teigė šaltiniai, vyras su sutuoktine Tenerifėje neseniai įsigijo būstą, kurį pastaruoju metu kaip tik įsirenginėjo.

Tenerifė yra didžiausia Kanarų sala. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.