Aplinkos ministerijos kanclere pradeda dirbti L. Masiliauskaitė

Aplinkos ministerijos kanclerės pareigas pradeda eiti aplinkos ekonomikos ir klimato kaitos specialistė Laura Masiliauskaitė, praneša ministerija.

Aplinkos ministerija.<br>T.Bauro nuotr.
Aplinkos ministerija.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2023, 3:34 PM

„L. Masiliauskaitė yra įgijusi reikšmingų žinių klimato kaitos, resursų aplinkosaugai skirstymo srityse, dėl to kryptingai ir atsakingai prisidės prie Aplinkos ministerijos darbų prioritetizvimo, resursų skirstymo“, – pažymėjo aplinkos ministras Simonas Gentvilas.

L. Masiliauskaitė dvejus metus yra dirbusi aplinkos ministro patarėja, jo komandos nare vėl tapo baigusi aplinkos ekonomikos ir klimato kaitos magistrantūros studijas.

Ministerijos kancleris koordinuoja ir kontroliuoja ministerijos administracijos padalinių bei įstaigų prie ministerijos veiklą, ministerijos administracinę ūkinę veiklą. Dalyvauja organizuojant ir kontroliuojant ministro pirmininko ir Vyriausybės pavedimų vykdymą, teisės aktų projektų rengimą ir derinimą.

Ministerijos kancleris yra politinio pasitikėjimo valstybės tarnautojas, kurį priima ir atleidžia ministras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.