P. Gražulio vadovaujama partija prezidento rinkimuose ketina remti I. Vėgėlės kandidatūrą

Tautos ir teisingumo sąjunga (centristai, tautininkai) skelbia apsisprendę vyksiančiuose prezidento rinkimuose palaikyti advokato Igno Vėgėlės kandidatūrą. Remti I. Vėgėlę, kuris oficialiai apie savo kandidatavimą dar nepranešė, Petro Gražulio vadovaujama partija apsisprendė šeštadienį vykusiame suvažiavime.

Petras Gražulis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Petras Gražulis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 11, 2023, 11:57 AM

„Raginame kelti, keliame, agituojame ir visaip kitaip remiame teisininko profesoriaus Igno Vėgėlės kandidatūrą Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimuose“, – išplatintame pranešime skelbia sąjunga (centristai, tautininkai).

„Tai – vertybinis žmogus, kuris, nepaisydamas sisteminės klikos spaudimo, nepabūgo stoti Tautos pusėn COVID-19 diktatūros metu. Ignas Vėgėlė ir šiandien drąsiai gina šeimų interesus LGBT propagandos brukamoje gyvenimo įgūdžių pamokų akivaizdoje, nebijodamas Lietuvą užvaldančių „konservatorių-liberalų“ spaudimo per užvaldytą viešąją erdvę ar bylų kėlimo“, – rašoma pareiškime.

ELTA primena, kad artimiausi šalies vadovo rinkimai vyks 2024 m. gegužę. Apie savo kandidatūrą kol kas paskelbė tik Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) narys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.