Iš Japonijos į Lietuvą atvyks Lietuvos Respublikos generalinis garbės konsulas Shigehiro Komaru kartu su beveik 200 žmonių delegacija

Spalio 12 d. specialiu užsakomuoju tiesioginiu reisu iš Japonijos į Lietuvą atvyksta Lietuvos Respublikos generalinis garbės konsulas Shigehiro Komaru kartu su beveik 200 žmonių delegacija, iš kurių dauguma yra Sh.Komaru vadovaujamos logistinės įmonės „ Fukuyama transporting“ darbuotojai ir vairuotojai su šeimomis, daug metų dirbantys ir savo pastangomis skatinantys saugų vairavimą Japonijoje, rašoma pranežime žiniasklaidai.

Iš Japonijos į Lietuvą atvyks Lietuvos Respublikos generalinis garbės konsulas Shigehiro Komaru kartu su beveik 200 žmonių delegacija.<br> Scanpix nuotr.
Iš Japonijos į Lietuvą atvyks Lietuvos Respublikos generalinis garbės konsulas Shigehiro Komaru kartu su beveik 200 žmonių delegacija.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Japonijos ambasada

2023-10-11 10:17

Tai jau trečiasis po 2022 m. lapkričio mėnesio tiesioginio skrydžio į Lietuvą organizuoto generalinio garbės konsulo Sh.Komaru vizitas.

Savo vizito spalio 12 – 15 d. Lietuvoje metu, generalinis garbės konsulas su kitais atstovais susitiks su šalies valdžios atstovais, taip pat aplankys Lietuvos logistikos įmonę „Hoptrans“ su kuria „Fukuyama transporting“ palaiko verslo ryšius, bei kitus verslo atstovus ir kalbės apie tolesnio bendradarbiavimo skatinimą. Taip pat delegacija apsilankys Sugiharos namuose Kaune, kuriems šiemet liepos mėn. vykusio apsilankymo metu generalinis garbės konsulas Sh.Komaru paaukojo 10 000 EUR skatindamas abiejų šalių kultūros mainų stiprinimą.

Spalio 13 d. Vytauto Didžiojo universitete generalinis garbės konsulas Sh.Komaru ir „Fukuyama transporting“ įmonės „Komaru transporto fondas“ surengs kasmetinį japonų kalbos konkursą, skirtą mainų paskatinimui tarp Hiroshimos ir Vytauto Didžiojo universitetų.

Iš Japonijos ambasados pusės nuoširdžiai dėkojame generaliniam garbės konsului Shigehiro Komaru bei jo partneriams už didžiules pastangas sustiprinant mainus tarp Japonijos ir Lietuvos verslo, švietimo, kultūros bei kitose srityse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.