S. Skvernelis: esu pasiryžęs vesti partiją į kitų metų Seimo rinkimus

Opozicinės Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ pirmininkas, buvęs premjeras Saulius Skvernelis sako, kad yra pasiryžęs vesti partiją kitąmet vyksiančiuose Seimo rinkimuose, skelbia portalas delfi.lt.

Saulius Skvernelis<br>T.Bauro nuotr.
Saulius Skvernelis<br>T.Bauro nuotr.
Saulius Skvernelis<br>J. Elinsko (ELTA) nuotr.
Saulius Skvernelis<br>J. Elinsko (ELTA) nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 18, 2023, 3:20 PM

„Aš tikrai esu pasiryžęs vesti partiją į Seimo rinkimus. Ir daryti taip, kad mes taptume valdančiosios koalicijos dalimi ir dalyvautume vykdomojoje valdžioje“, – laidoje „Delfi interviu“ tikino S. Skvernelis.

Jis taip pat atskleidė, kad praėjusią savaitę partija pradėjo ir kandidato į prezidentus kėlimo procedūrą, kuri truks mėnesį. Vis dėlto, kurie politikai yra partijos favoritai šalies vadovo rinkimuose, S. Skvernelis kol kas neatskleidžia.

„Kol kas aš tikrai pavardžių dar kitų ir nežinau, spalio 11 mes tik pradėjome, apibendrinimų dar neturime. Lapkričio 11 dieną mes turėsime, tikiuosi, kandidatą į prezidentus. (...) Matau ir Giedrimo Jeglinsko kandidatūrą, Liną Kukuraitį, net neabejoju, kad bus Zigmantas Balčytis paminėtas, turime ir Algirdą Butkevičių. Galbūt bus ir daugiau pavardžių“, – „Delfi“ laidoje teigė parlamentaras.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.