Vilniuje patvirtintas ketvirtasis vicemeras: juo tapo „laisviečių“ kandidatas A. Šileris

Ketvirtojo vicemero kėdę Vilniaus miesto savivaldybėje užims „laisviečių“ kandidatas Arūnas Šileris. Tam trečiadienį pritarė 35 miesto tarybos nariai, 7 buvo prieš, dar 7 susilaikė.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2023, 2:19 PM

A. Šileris yra buvęs Lietuvos vaikų ir jaunimo literatūros valdybos bei Lietuvių literatūros ir kalbos mokytojų asociacijos narys, 10 metų vadovavo leidyklai „Vyturys“. Taip pat 2023 m. Vilniaus universitete, apgynus disertaciją mokinių skaitymo motyvacijos ir elgsenos tema, A. Šileriui suteiktas komunikacijos mokslų daktaro laipsnis.

Vilniaus miesto savivaldybės tarybos Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) ir Laisvės partijos frakcijoms pavasarį pasirašius koalicijos sutartį, sutarta, kad po 2 vicemerus turės tiek konservatorių, tiek Laisvės partijos frakcijos.

Šiuo metu Vilniaus miesto vicemerais yra „laisvietė“ Donata Meiželytė bei konservatoriai Simona Bieliūnė ir Andrius Grigonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.