Išskirtinis lojalumas: vos per savaitę – 1000 Lrytas Premium prenumeratorių

Naujienų portalas lrytas.lt vos prieš savaitę, spalio 25 dienos popietę, pristatęs Lrytas Premium prenumeratą peržengė 1000 mokančių prenumeratorių ribą. Tai rodo išskirtinį vartotojų lojalumą ir neabejotiną paslaugos reikalingumą.

 Lrytas Premium prenumerata. <br>T.Bauro nuotr.
 Lrytas Premium prenumerata. <br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2023, 7:31 AM, atnaujinta Nov 3, 2023, 7:32 AM

„Startavę su mokamo turinio paslauga neabejojome, kad mūsų turinys sudomins skaitytojus, tačiau tokie skaičiai per tokį trumpą laiką pranoko drąsiausius mūsų lūkesčius. Tai yra puikus įrodymas, kokie įsitraukę ir lojalūs mūsų skaitytojai.

Tokie skaičiai mus ir labai džiugina, ir dar labiau įpareigoja. Ateityje jiems tikrai pasiūlysime dar daugiau gero ir kokybiško turinio.

Pastarąją savaitę sulaukiame labai daug skaitytojų laiškų ir skambučių, atsakome į visus jų klausimus ir atsižvelgiame į jų prašymus“, – sako lrytas.lt vadovas Tautvydas Mikalajūnas.

Lrytas Premium prenumerata – tai daugiau nei 300 straipsnių per mėnesį, autorių Nerijaus Kesmino ir Oskaro Koršunovo komentarai, renginių organizatoriaus Saugirdo Vaitulionio laida „Jokių filtrų su Saugirdu Vaitulioniu“, žurnalistės Aušros Šneiderytės straipsniai apie psichinę sveikatą, ciklas „Garsiausios Lietuvos bylos“, daliai visuomenės dar nematytas dienraščio „Lietuvos rytas“ archyvas ir lrytas.lt žurnalistų kuriamas turinys – visa tai pasiekia jus tapus Lrytas Premium prenumeratoriais.

Mėnesinė prenumerata pirmą mėnesį kainuoja 1 Eur, po pirmojo – 1,99 Eur, po pusės metų – 2,99 Eur. Metinė prenumerata skaitytojams kainuoja 17,99 Eur, taip pat lrytas.lt turi ir planą ištikimiausiems už 29,99 Eur dvejiems metams. Prenumeruoti galite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.