M. Skuodis apie įtampas Vyriausybėje: dirbame konstruktyviai

Susisiekimo ministras Marius Skuodis sako, kad į viešąją erdvę iškylantys Ministrų kabineto ginčai netrukdo konstruktyviam Vyriausybės darbui.

 M. Skuodis<br> D. Labučio (ELTA) nuotr.
 M. Skuodis<br> D. Labučio (ELTA) nuotr.
 M. Skuodis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
 M. Skuodis<br>R.Danisevičiaus nuotr.
 M. Skuodis
 M. Skuodis
Daugiau nuotraukų (3)

Augustė Lyberytė

Nov 16, 2023, 9:10 AM

Taip politikas įvertino premjerės Ingridos Šimonytės bei ekonomikos ir inovacijų ministrės Aušrinės Armonaitės apsižodžiavimą prieš keletą savaičių vykusiame Vyriausybės pasitarime.

„Kalbant apie diskusijas – aš visą laiką už tai, kad aštresnės diskusijos būtų uždarose erdvėse, bet kartais diskusijos būna ir viešesnės. Darbui tai poveikio kažkokio neturi, tikrai konstruktyviai dirbame“, – ketvirtadienį „Žinių radijui“ sakė M. Skuodis.

ELTA primena, kad spalio pabaigoje vykusiame Vyriausybės pasitarime buvo aptariamas Europos Komisijos (EK) sprendimas dėl „Naujosios kartos Lietuvos“ plano keitimo ir papildymų. Šiuo klausimu nebuvo išvengta ministrės pirmininkės I. Šimonytės ir ministrės A. Armonaitės ginčo – pastarosios vadovaujama Ekonomikos ir inovacijų ministerija siūlė pratęsti derybas su Briuseliu.

Politikėms diskutuojant A. Armonaitė stebėjosi premjerės jai keliamais klausimais.

„Aš nelabai suprantu, kodėl čia vyksta, net nežinau tokio žodžio“, – kalbėjo A. Armonaitė, o jos mintis pratęsė premjerė, užsiminusi apie „lėkščių daužymą“.

Ekonomikos ir inovacijų ministerijos protokoliniam pakeitimui Ministrų kabinetas nepritarė, todėl balsuojant dėl EK išvados A. Armonaitė balsavo prieš, o M. Skuodis – susilaikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.