Akmenės krašto žaliaskarė – tarsi perlų karoliais pasidabinusi gražuolė

Lietuvą jau apėmė artėjančių švenčių nuotaikos. Miestai džiugiai skelbia apie eglučių įžiebimus, žmonės dalinasi žaliaskarių nuotraukomis. Portalas lrytas.lt kviečia skaitytojus ne tik stebėti didžiųjų miestų Kalėdų eglių įžiebimą, bet ir peržiūrėti nuolat pildomas visų šalies miestų ir miestelių eglių įžiebimo akimirkas.

Akmenės krašto žaliaskarė – tarsi perlų karoliais pasidabinusi gražuolė<br> Lrytas.lt koliažas / Naujosios Akmenės savivaldybės nuotr.
Akmenės krašto žaliaskarė – tarsi perlų karoliais pasidabinusi gražuolė<br> Lrytas.lt koliažas / Naujosios Akmenės savivaldybės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Naujosios Akmenės savivaldybė

Dec 1, 2023, 6:38 PM

Ką tik sužibo Naujosios Akmenės miesto šventinė eglė – pagrindinė Akmenės krašto kalėdinė žaliaskarė, kaip mėgsta sakyti rajono gyventojai. Ji šiemet – tarsi perlų karoliais pasidabinusi gražuolė. Ir perlai ne bet kokie, o raibuliuojantys gražiausiomis spalvomis... O ką gi simbolizuoja eglės perlai?

Jie visiems byloja, kad akmeniškiai myli, vertina ir tausoja savo kraštą lyg patį brangiausią, išskirtiniausią, rečiausią ir gražiausią perlą! Todėl ir į Kalėdų eglės įžiebimo šventę susirinkę linksmai nusiteikę dideli ir maži Akmenės krašto piliečiai linksminosi iš širdies, klausėsi sveikinimų ir muzikos, mėgavosi ugnies šou ir fejerverkais.

Naujosios Akmenės miesto seniūnija dėkoja labiausiai prisidėjusiems prie Kalėdų eglutės ir aplinkinių viešųjų erdvių puošimo: Naujosios Akmenės kaimiškosios seniūnijos padėjėjai Virginijai Kušleikienei ir AB „Naujasis kalcitas“ direktoriui Justinui Žąsyčiui už padovanotas nuosavas žaliaskares miesto eglei suformuoti; UAB „Naujosios Akmenės komunalininkas“ už miesto viešųjų erdvių puošimą girliandomis ir kalėdinių dekoracijų įrengimą; UAB „Grūstė“ už finansinę paramą; AB „Medis ir betonas“ už nuomą krano, kurio prireikė kelti kalėdinės eglutės karkaso dalis; visiems, prisidėjusiems prie smulkių pagalbinių darbų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.