Jaukios Kalėdos su lrytas.lt! Šventiniai konkursai ir maišas dovanų

Daugiau laiko kartu, daugiau jaukių akimirkų – šiemet pasitinkant Kalėdas skelbia vienas didžiausių šalies naujienų portalų lrytas.lt ir kviečia dalyvauti šventiniuose konkursuose. Skaitytojų laukia visas maišas dovanų!

Kalėdos su lrytas.lt.<br>V.Skaraičio nuotr.
Kalėdos su lrytas.lt.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2023, 9:43 AM, atnaujinta Dec 6, 2023, 12:21 PM

Kad šventės neprimintų vien skubėjimo ir spūsčių, kviečiame atsipūsti – pamatyti šventiškai pasipuošusius Lietuvos miestus ir miestelius bei sudalyvauti specialiai jums paruoštuose lrytas.lt konkursuose.

Žaliaskarės mieste ir jūsų namuose

Vienoje vietoje pamatykite visas Lietuvos Kalėdų egles: Lietuvos miestų Kalėdų eglės. Kuri šiemet mieliausia? Bet, žinoma, gražiausia Kalėdų eglė – jūsų namuose! Parodykite savo eglutę ir dalyvaukite konkurse. Siųskite savo namų Kalėdų eglės nuotrauką, balsuokite, o daugiausiai balsų surinkęs nuotraukos savininkas bus apdovanotas Ecovacs DEEBOT T20 OMNI robotu siurbliu!

Kalėdos su augintiniais

Parodykite ir dalyvaukite konkurse. Siųskite šventiškiausią savo augintinio nuotrauką, balsuokite, o daugiausiai balsų surinkusių nuotraukų savininkai bus apdovanoti.

Jūsų augintinį nudžiugins – išmanusis Petkit vandens fontanėlis Eversweet 3 Pro. O šeimininkams turintiems augintinius – Bissell CrossWave HydroSteam Pet Pro – Siurbia, plauna ir sausina vienu metu + garų režimas pagal poreikį. Geriausiems valymo rezultatams pasiekti.

Mano Kalėdų kuriozas!

Pasidalykite savo Kalėdų istorija, kai šventės baigėsi kuriozu ir dalyvaukite konkurse. Siųskite savo istoriją, balsuokite, o daugiausiai balsų surinkusių istorijų autoriai bus apdovanoti Twinkly prizais. Twinkly papuoš jūsų namus TWD060STP-B išmaniąja lempučių girlianda, kuri keičia spalvas ir gali būti valdoma telefonu!

Atrinkome kalėdinę muziką ir gražiausias dainas, jaukiam vakarui. O skaniausi ir įdomiausi receptai Kalėdų stalui jau laukia jūsų specialioje rubrikoje, pradžiuginkite artimuosius ir svečius. Švenčių laukimas bus dar jaukesnis su lrytas.lt žurnalistų parengtomis išskirtinėmis gerumo bei nuoširdumo kupinomis istorijos.

Dėkojame, kad skaitote ir laiką leidžiate kartu. Jaukios Kalėdos gyvena lrytas.lt. Visų konkursų nugalėtojai bus skelbiami 2024 m. sausio 3 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.