Rudaminoje įsiviešpatavo šventinė dvasia: eglutė sužibo spalvotomis švieselėmis

Rudaminoje įsiviešpatavo Kalėdų dvasia: graži eglutė sužibo šimtais spalvingų švieselių, o Kalėdų Senelis pakvietė vaikus linksmybėms.

 Lrytas.lt koliažas
 Lrytas.lt koliažas
 Rudaminos Kalėdų eglės įžiebimas<br> Rudaminos kultūros centro nuotr. 
 Rudaminos Kalėdų eglės įžiebimas<br> Rudaminos kultūros centro nuotr. 
 Rudaminos Kalėdų eglės įžiebimas<br> Rudaminos kultūros centro nuotr. 
 Rudaminos Kalėdų eglės įžiebimas<br> Rudaminos kultūros centro nuotr. 
 Rudaminos Kalėdų eglės įžiebimas<br> Rudaminos kultūros centro nuotr. 
 Rudaminos Kalėdų eglės įžiebimas<br> Rudaminos kultūros centro nuotr. 
Daugiau nuotraukų (4)

Rudaminos kultūros centras

Dec 12, 2023, 3:39 PM, atnaujinta Dec 12, 2023, 3:40 PM

Į šventę kartu su savo tėvais ir seneliais atvyko gausus būrys vaikų, pasipuošusių įvairiais karnavaliniais kostiumais ar kaukėmis. Kiekvienas vaikas į šventę atsinešė po kalėdinį žaisliuką, kuriuo buvo papuošta Rudaminos kultūros centre pastatyta eglutė. Vaikų laukė įvairūs žaidimai, šokiai, linksmybės ir kitos atrakcijos. Visi buvo puikiai nusiteikę, o susitikimas su Kalėdų Seneliu suteikė daug teigiamų emocijų. Kiekvienas dovanų galėjo gauti bilietą pasivažinėjimui specialiu kalėdiniu automobiliu, tereikėjo įvykdyti kelias sąlygas – į šventę atvykti su kauke ar karnavaliniu kostiumu ir atsinešti kalėdinį žaisliuką.

Šventės Rudaminoje kulminacija tapo gražiai papuoštos eglutės, pastatytos aikštėje prie Rudaminos kultūros centro, įžiebimas ir fejerverkai.

Svečių laukė įvairios atrakcijos. Visi buvo kviečiami aplankyti šurmuliuojančią Kalėdų mugę, Kalėdų miestelį ir Kultūros centre įsikūrusį Kalėdinį paštą. Norintieji galėjo leistis į kelionę kalėdiniu automobiliu. Rudaminos gyventojai ir svečiai linksmai dainavo ir šoko kartu su Justina Palkevič ir grupe „Bičiuliai“. Visus linksmino ir kvietė nuotraukai pasakiški personažai.

Apylinkės padengtos puriu baltu sniegu, gražiai papuošta įvairiomis spalvomis tviskanti eglutė, draugiški ir besišypsantys žmonės, atmosferinė muzika, linksmybės, įvairios atrakcijos ir staigmenos – visa tai įtakojo, kad šių metų Kalėdų eglės įžiebimo ceremoniją ilgam išliks visų atmintyje.

Į Rudaminos šventę atvyko garbūs svečiai. Tarp jų: Vilniaus rajono savivaldybės administracijos direktorius Vladislav Kondratovič, Vilniaus rajono mero patarėjas Edvard Keizik, Rudaminos seniūnijos seniūnas Juzef Šatkevič.

Vladislav Kondratovič savo kalboje pasidžiaugė Rudaminos miestelio ir vienos pirmųjų Kalėdų eglučių Vilniaus rajone grožiu. Vilniaus rajono mero Roberto Duchnevičiaus vardu visus nuoširdžiai pasveikino ir Edvard Keizik. Violeta Cereška, Rudaminos kultūros centro direktorė, padėkojo visiems šios kultūros įstaigos darbuotojams už paruoštą šventę ir linkėjo visiems smagiai praleisti laiką.

Šventės organizatoriai: Rudaminos kultūros centras ir Rudaminos seniūnija. Partneriai: Vilniaus rajono savivaldybė ir bendrovė „Vilniaus paukštynas“.

Artėjančių šv. Kalėdų proga organizatoriai visiems linki pačių šilčiausių švenčių. Tegul šios, ant eglutės uždegtos lemputės visiems Rudaminos gyventojams ir svečiams primena apie jų artimuosius, apie kartu praleistą laiką ir apie bendruomenės stiprybę. Tegul ši eglutė būna solidarumo, palaikymo ir džiaugsmo simboliu.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.