5000 Lrytas Premium prenumeratorių – per mažiau nei du mėnesius

Naujienų portalas lrytas.lt spalio 25 dieną pristatęs Lrytas Premium prenumeratą peržengė 5000 mokančių prenumeratorių ribą ir toliau sparčiai auga.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2023, 11:40 AM

„Džiaugiamės tokiu dideliu vartotojų lojalumu ir įsitraukimu, kuris virsta rekordiškai augančiu prenumeratorių skaičiumi. Labai svarbu, kad Lrytas Premium prenumeratorius pritraukiame įdomiu turiniu, o ne tik vienkartinėmis akcijomis.

Šį mėnesį savo bendruomenei pasiūlėme mūsų partnerių „Alfa klasė“ konspektus moksleiviams. Šie konspektai padės visiems 9–12 klasių mokiniams, susiduriantiems su problemomis sprendžiant lygtis ir nelygybes.

Labai sėkmingai startavo pokalbių laida su žinomais žmonėmis – „Jokių filtrų su Saugirdu Vaitulioniu“ – pirmąjį pokalbį su nuomonės formuotoju Nagliu Bierancu peržiūrėjo daugiau nei 100 tūkstančių žiūrovų. Didžiulio skaitytojų dėmesio sulaukia ir komentatoriaus Nerijaus Kesmino įžvalgos.

Galvojame apie įvairias auditorijas ir matome, kad mūsų skaitytojai tai įvertina teigiamai“, – sako lrytas.lt vyr. redaktorius Tautvydas Mikalajūnas.

Lrytas Premium prenumerata – tai daugiau nei 300 straipsnių per mėnesį, renginių organizatoriaus Saugirdo Vaitulionio laida „Jokių filtrų su Saugirdu Vaitulioniu“, žurnalistės Aušros Šneiderytės straipsniai apie psichinę sveikatą, ciklas „Garsiausios Lietuvos bylos“, daliai visuomenės dar nematytas dienraščio „Lietuvos rytas“ archyvas ir lrytas.lt žurnalistų kuriamas turinys – visa tai pasiekia jus tapus Lrytas Premium prenumeratoriais.

Mėnesinė prenumerata pirmą mėnesį kainuoja 1 Eur, po pirmojo – 1,99 Eur, po pusės metų – 2,99 Eur. Metinė prenumerata skaitytojams kainuoja 17,99 Eur, taip pat lrytas.lt turi ir planą ištikimiausiems už 29,99 Eur dvejiems metams. Prenumeruoti galite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.