A. Bilotaitė su R. Požėla aptarė Kaune dingusios 9-metės paiešką

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė su generaliniu komisaru Renatu Požėla pirmadienį aptarė Kaune dingusios devynmetės paieškos procesą, skelbia Vidaus reikalų ministerija (VRM).

Agnė Bilotaitė, Renatas Požėla <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Agnė Bilotaitė, Renatas Požėla <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Renatas Požėla <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Renatas Požėla <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Agnė Bilotaitė<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Agnė Bilotaitė<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 8, 2024, 3:07 PM, atnaujinta Jan 10, 2024, 10:34 AM

„Ministrė su komisaru aptarė, kaip vykdoma paieška, kokių papildomų priemonių ir pajėgų dar reikia. Komisaras patikino, kad imamasi visų įmanomų priemonių, siekiant kuo operatyviau išsiaiškinti mergaitės dingimo aplinkybes ir jos buvimo vietą, paieškai ir aplinkybių analizei skiriamas didžiausias galimas dėmesys“, – teigiama ministerijos perduotame komentare.

Ministrė taip pat reiškia padėką mergaitės ieškantiems savanoriams ir gyventojams už pagalbą policijai.

Kauno apskrities policija kartu su savanoriais pirmadienį intensyviai tęsia sekmadienio vakarą dingusios devynerių metų kaunietės paieškas. Policijos teigimu, reaguojant į gautą pranešimą, tiriama ir vaiko pagrobimo versija.

Anot policijos, nepilnametė sekmadienį iš namų, esančių Kaune, Trešnių take, išėjo ir iki šiol negrįžo. Mergaitė išeidama vilkėjo juodas kelnes, spalvotą striukę (juoda, melsva, alyvinė). Paskutinė pareigūnams žinoma mergaitės buvimo vieta – stotelė Chemijos gatvėje.

Policija prašo gyventojų, kurie sekmadienį, maždaug nuo 16.20 iki 17.20 val., važiavo Chemijos gatve ir turi vaizdo registratorius, būtinai peržiūrėti vaizdo įrašus. Tyrimui reikšmingos informacijos turinčių gyventojų prašoma kuo skubiau ja pasidalinti su pareigūnais, o ne platinti ją viešojoje erdvėje.

Asmenis, žinančius nepilnametės buvimo vietą, ją mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašome kreiptis į Kauno AVPK pareigūnus telefonu 8 700 60600 arba skubios pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?