Lrytas.lt pristato Velykų žaidimą: laimėtojams atiteks Lrytas Premium prenumerata

Nenumaldomai artėja gražiausia pavasario šventė – šventos Velykos. O, kad šventės laukimas būtų nuotaikingas, naujienų portalas lrytas.lt skaitytojams paruošė smagų Velykų žaidimą. Žaidimo laimėtojams atiteks Lrytas Premium prenumerata.

Žaidimo laimėtojams atiteks Lrytas Premium prenumerata.
Žaidimo laimėtojams atiteks Lrytas Premium prenumerata.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-22 19:00

Žaidimą sudaro besisukantis takelis ant kurio išvažiuoja dovanos – kiaušiniai su skirtingų mėnesių prenumerata bei įvairios emocijų ikonėlės. Reguliuodamas kryptį žaidėjas šaudo iš viduryje takelio esančios pintinės taip, kad šalia atsidurtų 3 vienodų mėnesių prenumeratos.

Renkant vienodus kiaušinius, pildosi prenumeratos eilutė. Kurią eilutę žaidėjas surenka greičiausiai – tiek mėnesių gauna dovanų! Sėkmingai sužaidus žaidimą – galima laimėti 1 mėn., 2 mėn., 3 mėn. arba 6 mėn. trukmės Lrytas Premium prenumeratą. Žaidimas vyksta iki balandžio 7 dienos. Daugiau informacijos apie žaidimą ir taisykles rasite ČIA.

Lrytas.lt taip pat siūlo pasisemti idėjų ir tinkamai pasiruošti Velykoms. Portale rasite straipsnių su patarimais, kaip papuošti aplinką, dekoruoti šventinį stalą bei marginti kiaušinius, kokius patiekalus gaminti ir kaip nustebinti savo artimuosius. Dar daugiau įvairių patarimų skaitykite ČIA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.