„Topo centre“ – žaibiška vagystė, parduotuvė prašo visuomenės pagalbos

Trečiadienį prieš besibaigiant darbo dienai įžūlus nusikaltėlis iš „Topo centro“ parduotuvės Vilniuje pardavėjų ir lankytojų akivaizdoje pagrobė du brangius „Apple“ kompiuterius. Nusikaltėlis buvo užfiksuotas, tad „Topo centras“ prašo ir visuomenės pagalbos jį atpažįstant.

Nusikaltėlį nufilmavo parduotuvės vaizdo kamera, „Topo centras“ prašo ką nors žinančių apie šį vaikiną susisiekti su parduotuve.<br>„Topo centro“ nuotr.
Nusikaltėlį nufilmavo parduotuvės vaizdo kamera, „Topo centras“ prašo ką nors žinančių apie šį vaikiną susisiekti su parduotuve.<br>„Topo centro“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-06-29 15:28, atnaujinta 2018-03-18 14:52

Nusikaltimas įvykdytas Vilniuje, Ukmergės g. 240 įsikūrusiame „Topo centre“. „Kaip pasakojo prekybos centro darbuotojai nusikaltėlis į parduotuvę užsuko besibaigiant darbo laikui, staigiai griebė du „Apple“ kompiuterius nuplėšė juos nuo stendo ir, išlauždamas apsauginius parduotuvės vartelius, spruko pro duris. Vaikino išvaizda personalui nesukėlė jokio įtarimo, – sakė „Topo centro“ atstovas žiniasklaidai Erikas Kundreckas. – Esą jis buvo tvarkingai apsirengęs ir neatrodė, kad atėjo su nedorais ketinimais“.

Nusikaltėlį dar bandė vytis parduotuvės darbuotojai ir net vienas pirkėjas, tačiau veltui. Nusikaltėlis pabėgimo planą buvo pasiruošęs iš anksto. Jis buvo apsiavęs batus su dygliais, todėl drąsiai pasileido per šalia „Topo centro“ esančią kalvotą pievą, kuri pro lietaus buvo šlapia ir slidi, tad įprasta avalyne apsiavę parduotuvės darbuotojai jo pasivyti neturėjo jokių šansų. Parduotuvė kol kas vertina padarytus nuostolius, apie įvykį informuota policija, jai perduota filmuota medžiaga.

„Topo centras“ prašo ir visuomenės pagalbos atpažįstant nusikaltėlį. Jei atpažįstate vaikiną nuotraukoje – praneškite policijai. „Taip pat gyventojams siūlome vengti įsigyti naują kompiuterinę techniką, kuri, kaip vėliau gali paaiškėti, yra vogta, – įspėja „Topo centro“ atstovas. – Taip bus mažinama tokio tipo nusikaltimų grėsmė, bet ir apsisaugoma nuo galimo įsigyto turto konfiskavimo, paaiškėjus, kad jis yra vogtas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.