Vilniaus rajono karjere užkastas penkiolikmetis užminė mįslę pareigūnams (atnaujinta)

Pirmadienio popietę, apie 14 val. 30 min., Vilniaus rajone, Vėliučionių kaime, Liepų alėjoje esančiame karjere žaidę vaikai rado pusiau užkasto 15-mečio berniuko kūną. Neabejojama, kad paauglys buvo nužudytas.

Pirmadienio popietę, apie 14 val. 30 min., Vilniaus rajone, Vėliučionių kaime, Liepų alėjoje esančiame karjere žaidę vaikai rado pusiau užkasto 15-mečio berniuko kūną.<br>T. Bauras
Pirmadienio popietę, apie 14 val. 30 min., Vilniaus rajone, Vėliučionių kaime, Liepų alėjoje esančiame karjere žaidę vaikai rado pusiau užkasto 15-mečio berniuko kūną.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Asta Kuznecovaitė

Jul 3, 2012, 8:20 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 11:41 AM

Policija netruko išsiaiškinti, kad vaikas yra tame pačiame kaime įsikūrusio Vėliučionių vaikų socializacijos centro auklėtinis.

Kaip lrytas.lt sakė Vilniaus rajono policijos komisariato viršininkas Josifas Kuzmickis, apie iš šio centro dingusį paauglį policijos niekas neinformavo.

Tik suradus nužudytojo kūną, Vėliučionių vaikų socializacijos centro vadovai policijai prisipažino, kad sekmadienį penkiolikametis su keliais draugais pabėgo iš centro, bet kadangi pabėgimai čia nėra naujiena, todėl apie tai policijai pranešta nebuvo - galvojo, palakstys ir sugrįš patys.

Kartu su nužudytuoju pabėgę paaugliai į socializacijos centrą iki šiol negrįžo. „Paskelbta jų paieška“, - sakė J. Kuzmickis. 

Suradus bėglius tikimasi, kad paaiškės ir šio nužudymo aplinkybės.

Tyrimą dėl penkiolikamečio žmogžudystės atlieka Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyrius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.