Į griovį įvažiavusi neblaivi moteris bandė papirkti pareigūnus

Šeštadienio vakarą Elektrėnų policijos komisariato patrulių būrio pareigūnams buvo pranešta, kad kelio Vievis–Semeliškės–Aukštadvaris 12 kilometre griovyje stovi automobilis.

Vairuotoja pasiūlė pareigūnams 2 tūkst. litų kyšį.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Vairuotoja pasiūlė pareigūnams 2 tūkst. litų kyšį.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2012, 12:29 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 7:56 AM

Atvykę į įvykio vietą pareigūnai rado netoli visiškai sugadinto automobilio vaikščiojančią, akivaizdžiai neblaivią Semeliškių seniūnijos gyventoją D. K. (gim. 1980 m.), kuri iš pradžių neigė vairavusi automobilį ir teigė, jog jį vairavo kažkoks vyriškis.

Po ilgesnio pokalbio su pareigūnais pagaliau moteris prisipažino, kad tai ji, būdama neblaivi, vairavo automobilį ir jo nesuvaldžiusi įvažiavo į griovį.

Moteriai nustatytas 3,29 promilės girtumas.

Belaukiant atvykstančios medicininės pagalbos, moteris, siekdama išvengti atsakomybės už transporto priemonės vairavimą, esant neblaiviai, kai nustatytas sunkus girtumo laipsnis, pasiūlė pareigūnams 2 tūkst. litų kyšį. Nors pareigūnų ne kartą buvo įspėta dėl baudžiamosios atsakomybės, D. K. primygtinai reikalavo susitarti ir pareigūnams paimti pinigus.

Dėl neteisėtų neblaivios vairuotojos veiksmų, siekiant papirkti pareigūną, Elektrėnų policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas. Be to, D. K. už Kelių eismo taisyklių pažeidimą gresia administracinė nuobauda – bauda nuo dviejų tūkstančių iki trijų tūkstančių litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų arba administracinis areštas nuo dešimties iki trisdešimties parų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.