Panevėžietė prabudo apvogta

Panevėžietė įsitikino, kad užmaršumas brangiai kainuoja. Vagys pasinaudojo tuo, kad moteris nakčiai buvo palikusi neužrakintas buto lauko duris. Nukentėjusioji gali guostis bent tuo, kad nusikaltėliai, bute radę raktelius ir atsirakinę kieme stovėjusį automobilį, toli juo nenuvažiavo.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Jul 17, 2012, 12:00 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:18 AM

Vienybės aikštėje gyvenanti 54 metų R. J. vagystę pastebėjo pirmadienio ryte. Apie 4 val. prabudusi, moteris pamatė, kad praviros buto lauko durys, kurių išvakarėse ji nebuvo užrakinusi.

Pradėjusi dairytis po namus, R. J. virtuvėje pasigedo rankinės, kurioje buvo jos piniginė, banko kortelė, įvairios nuolaidų kortelės, 150 litų, akiniai. Kartu dingo ir uždarajai akcinei bendrovei „Siwood“ priklausantys daiktai – mobiliojo ryšio telefonas „Nokia“ ir tarnybinio automobilio „Skoda Octavia Combi“ dokumentai. Buto šeimininkė ten pat ant stalo neberado ir pastarojo automobilio raktelių bei signalizacijos pultelio.

Paaiškėjo, kad nusikaltėliai bandė pagrobti ir automobilį - jo ten, kur buvo palikusi nakčiai, R. J. nerado. Vis dėl to pirmadienio vakare paaiškėjo, kad „Skoda“ vagys toli nenuvažiavo. Šis automobilis rastas paliktas toje pačioje Vienybės aikštėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?