Varėnos rajone nepilnametis įtariamas išžaginęs 13-metę (papildyta)

Varėnos rajono policijos komisariato pareigūnai trečiadienį sulaikė ir į areštinę uždarė nepilnametį Biniūnų kaimo (Varėnos rajonas) gyventoją. Septyniolikmetis įtariamas panaudojęs seksualinę prievartą prieš mažametę ir ją išžaginęs.

Įtariamasis uždarytas į areštinę.<br>M. Patašiaus asociatyvi nuotrauka
Įtariamasis uždarytas į areštinę.<br>M. Patašiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Vilma Danauskienė

Aug 2, 2012, 2:54 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:45 PM

Dėl nusikaltimo į Varėnos rajono policijos komisariatą trečiadienio vakarą kreipėsi mažametės tėvai. Pasak nukentėjusiosios trylikametės parodymų pareigūnams, nusikaltimas įvykdytas naktį iš antradienio į trečiadienį, apie 3 valandą.

Dėl galimo nusikaltimo Varėnos rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl seksualinės prievartos prieš mažametę. Aiškintis įvykio aplinkybėms sudaryta tyrimo grupė, kuriai vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Apeliacinio skyriaus prokurorė Dovilė Augustauskaitė.

„Jokios informacijos teikti negaliu. Nusikaltimas yra sunkus, įtariamasis yra nepilnametis, nukentėjusioji – mažametė. Bet kokių tyrimo duomenų paviešinimas stipriai pakenktų ne tik tyrimo eigai, bet ir pažeistų proceso dalyvių asmens duomenų apsaugą“, - lrytas.lt ketvirtadienį sakė prokurorė D. Augustauskaitė.

Pirminiais duomenimis, nusikaltimas įvykdytas naktį prie Biniūnų kaime esančio ežero. Ką 3 valandą paežerėje veikė mažametė, aiškinasi tyrėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.