Radviliškio turgavietėje sučiuptas po sijonais filmavęs iškrypėlis

Akyli radviliškiečiai su įkalčiais sučiupo turgavietėje po moterų sijonais lagamine paslėptą kamerą kaišiojusį iškrypėlį.

Iškrypėlis nufilmuotus vaizdus ketino platinti internete.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Iškrypėlis nufilmuotus vaizdus ketino platinti internete.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Aug 6, 2012, 8:29 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:24 PM

Gašlūnui pasisekė, kad tarp sulaikančiųjų buvo anksčiau Radviliškio kriminalinės policijos vadovu dirbęs Gintautas Šarauskas.

Dabar Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių rinktinės vado pavaduotoju dirbantis buvęs kriminalistas įtariamąjį skubiai išvedė iš turgavietės ir perdavė patruliams.

Kitu atveju turgavietėje būtų išsyk įvykęs minios teismas, nes iškrypėlį demaskavo ir kelios moterys.

Savaitgaliais į Radviliškį pas namiškius grįžtančiam G. Šarauskui apie turguje pastebėtą iškrypėlį papasakojo sutikti pažįstami radviliškiečiai. Netrukus jie pastebėjo ir parodė einantį šį vyriškį.

Įtartinas veikėjas prisiartino prie vienos moters, kuri pasilenkusi apžiūrinėjo prekes, ir kyštelėjo jai po sijonu lagaminą. Netrukus kilo triukšmas, nes prie iškrypėlio atskubėjo klienčių skundų gavę turgavietės administracijos atstovai.

G. Šarauskas paskambino į Radviliškio policijos komisariatą, o pats griebė besimuistantį įtariamąjį, kad šis nesunaikintų įkalčių. Užlaužęs rankas už nugaros, pareigūnas išvedė vyriškį iš turgavietės ir perdavė patrulių ekipažui.

Komisariate apžiūrėjus lagaminą, paaiškėjo, kad iškrypėlis dirbo profesionaliai: lagamine buvo įtaisyta kompaktinė vaizdo kamera, apšvietimo lempa, o aparatūra pajungta prie galingo akumuliatoriaus. Kamera ir apšvietimo įranga buvo valdoma rankenoje įtaisytu mygtuku.

Radviliškio rajono gyventojas 37 metų Rytis M. pripažino, kad filmavo, o vaizdus ketino platinti internete. Su motina ir patėviu gyvenantis iškrypėlis neslėpė turės tokią aistrą.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo į areštinę uždarytam kaimiečiui bausmė priklausys nuo to, kas bus rasta jo namuose esančiame kompiuteryje ir kitose laikmenose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.