Į konfliktą naktį įsivėlęs S. Jasaitis: „Aš pats nustebęs, kodėl jis iškvietė policiją“

Lietuvos rinktinės krepšininkas Simas Jasaitis ir po Londono olimpinių žaidynių negali ramiai atsikvėpti. Būdamas neblaivus penktadienio vakare 30-metis vyras atsidūrė policijos komisariate. Jam kompaniją palaikė humoristas Vitalijus Cololo, šventęs savo gimtadienį. Garsių žmonių linksmybes Vilniaus senamiestyje sujaukė konfliktas su vienu vyriškiu. 39 metų vilnietis Ramūnas D. pasiskundė patyręs smurtą sostinės Didžiojoje gatvėje, dėl to krepšininkas ir humoristas buvo apklausti policijos. Kai kurių liudininkų teigimu, vyriškis krepšininkui esą priekaištavo dėl neva prasto Lietuvos rinktinės pasirodymo Londono olimpiadoje.

S. Jasaičiui teko pabendrauti su policijos pareigūnais.<br>J. Stacevičius
S. Jasaičiui teko pabendrauti su policijos pareigūnais.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Zigmas Jurevičius

Aug 11, 2012, 11:47 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:34 AM

Krepšininką į komisariatą apie 4 val 30 min. pristatę pareigūnai jam nustatė 1,7 promilės, o įspūdingo sudėjimo jo draugui – 2,4 promilės girtumą. Teigiama, jog nukentėjusiuoju save laikąs vilnietis Ramūnas D. apsilankė Žalgirio ligoninėje, kur jam buvo diagnozuotas veido sumušimas bei kraujosruvos. - Dėl ko kilo muštynės? - lrytas.lt paklausė S. Jasaičio.

- Tai nebuvo muštynės – tiesiog konfliktas. Gatvėje apsistumdėm ir viskas.

- Ar iš tiesu, įsižeidėte dėl vyriškio priekaištų apie jūsų nesėkmingą pasirodymą Londono olimpiadoje?

- Aš to negaliu patvirtinti, nes negirdėjau. Jis konkrečiai to nesakė. Tiesiog prikibo. Labiau net prie Vitalijaus nei prie manęs. Jis yra lygtai kažkoks Vitalijaus pažįstamas, gal tik iš matymo. Atrodė neblaivus. Mes bandėme jį raminti. Kilo žodžių karas: jis pasakė, mes pasakėm. Taip ir prasidėjo. Bet sakau: nieko rimto ten nebuvo.

- Tačiau žmogus teigia buvęs sumuštas. Juk ne veltui jus policija pristatė į komisariatą, apklausė...

- Mes ir patys buvome nustebę. Po konflikto išsiskyrėme ir ramiai nuėjome į kavinę. Nei bėgome, nei ką. Norėjau Vitalijų pasveikinti su gimtadieniu, bet didelio šventimo nebuvo. Jo ir gimtadienis buvo prieš kelias dienas. Norėjome pavalgyti ir tiek. Tada atvyko, matyt, to žmogaus iškviesta policija. Bet į vidų nėjo. Mums barmenė pasakė, kad pareigūnai nori pasišnekėti. Nuvažiavome į komisariatą ir sužinojome, kad jis parašė pareiškimą. Mes parašėme pareiškimą prieš jį. Sakau, esu labai nustebęs, kad tas įvykis taip „išsipūtė“. Matyt, tas žmogus turi kažkokių tikslų.

- Kiek dar Lietuvoje tęsis jūsų atostogos. Gal po ne itin sėkmingos olimpiados verta kuo greičiau išvykti į savo naująjį klubą – Krasnodaro „Lokomotiv“?

- Greit ir važiuosiu. Rusijoje turiu būti jau rugpjūčio 19 d. Tada vėl prasidės rimtas darbas. Rengsimės ilgam sezonui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.