Sulaikytas panevėžiečio nužudymu įtariamas sugėrovas (papildyta)

Praėjus mažiau nei parai, kai Panevėžyje, savo bute rastas negyvas 51 metų vyriškis, policijos pareigūnai sulaikė įtariamąjį jo nužudymu. Manoma, kad beveik dvidešimčia metų jaunesnis vyras buto šeimininką peiliu į koją sužalojo išgertuvių metu.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

2012-08-14 14:40, atnaujinta 2018-03-17 09:15

Žmogžudystė Staniūnų gatvės 82-me name pastebėta vos prasidėjus pirmadieniui, 1 val. 30 min. Kaip vėliau pareigūnams teigė Egidijaus Č. sugyventinė, prabudusi naktį jo pasigedo. Atsikėlusi ieškoti, ji pamatė, kad ant grindų pilna kraujo, o sugyventinis guli vonios kambaryje kruvinas ir be gyvybės ženklų. Vėliau jo blauzdoje rasta pjautinė žaizda. Įtariama, kad buto šeimininkas mirtinai nukraujavo, nes buvo pažeista arterija.

Pirmadienio vakare, apie 19 val., policijos pareigūnai sulaikė įtariamąjį, nuolatinės gyvenamosios vietos neturintį 32 metų panevėžietį Gediminą Misevičių. Jis policijai gerai žinomas, anksčiau teistas 12-ka kartų, daugiausia už vagystes.

Pirminiais duomenimis, sugėrovui koją peiliu jis sužalojo Egidijaus Č. bute vykusių išgertuvių metu. Šeimininko svečias nepažinojo, bet buvo pažįstamas su jo sugyventine. Kompanijai pritrūkus alkoholio, G. Misevičius išėjęs pardavė savo mobilųjį telefoną ir, nupirkęs kelis plastikinius "bambalius" alaus, grįžo toliau gerti.

Antradienį atvestas į teismą dėl kardomosios priemonės skyrimo G. Misevičius pasakojo, kad pirmasis per išgertuves kilus konfliktui virtuvinį peilį pasičiupo buto šeimininkas. Tuomet jis taip pat čiupo kitą peilį ir juo dūrė Egidijui Č. į koją. Išsigandęs pasipylusio kraujo, svečias pabėgo, net neįtardamas, kad vyrą mirtinai sužeidė. 

Antradienio popietę Panevėžio miesto apylinkės teismas leido G. Misevičių suimti 20-čiai dienų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.