Upytėje rastas ant pastato durų pakabintas negyvas katinas (papildyta)

Netoli Panevėžio veikianti bendrovė „Upytės eksperimentinis ūkis“ per Žolinę sulaukė nemalonaus akibrokšto. Į administracijos pastatą šventinę dieną darbo reikalais užsukęs bendrovės vadovas pamatė ant laiptų telkšantį kraują, o ant pagrindinių pastato durų – kabantį negyvą juodą katiną. Dėl žiauraus elgesio su gyvūnu pradėtas ikiteisminis tyrimas, o bendrovės direktorius įsitikinęs, kad tai – ne vaikų darbas.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

2012-08-16 10:13, atnaujinta 2018-03-17 08:37

Į administracijos pastatą antradienį, nedarbo dieną, „Upytės eksperimentinio ūkio“ direktorius Audrius Zalatoris užsuko norėdamas užpildyti važtaraščius – dabar pats darbymetis, bendrovės laukuose kulami ir vežami parduoti grūdai. Tačiau ant pagrindinio įėjimo į pastatą laiptų jo laukė nemalonus netikėtumas – telkšantys kraujo klanai. Užlipęs aukštyn, bendrovės vadovas ant durų rankenos rado pakabintą negyvą juodą katiną.

„Tai tikrai ne vaikų darbas“, – lrytas.lt sakė A. Zalatoris. Pasak vyriškio, ant laiptų buvo tiek kraujo, tarsi kas būtų kiaulę šioje vietoje pjovęs.

Žemdirbyste Upytės kaimo apylinkėse užsiimančios bendrovės vadovas nukankintą gyvūną ant bendrovės durų supranta kaip kažkieno grasinimus. Tačiau kas ir kodėl galėjo taip pasielgti, komentuoti nepanoro.

Panevėžio rajono policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl žiauraus elgesio su gyvūnu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.