Karklės muzikos festivalio dalyvių energija liejasi ir kumščiais bei traumomis

Karklėje vykstančiame muzikos festivalyje šeštadienį darbo turėjo policijos pareigūnai. Teko tramdyti maždaug 30 metų vyrą, kuris kumščiu į veidą trenkė kitiems festivalio dalyviams.

Smurtautojas puolė į kojas, tačiau jį nusivijo sumuštojo draugai. Įbėgus į gatvę gaudynes pamatė policininkai ir sulaikė smurtautoją.<br>lrytas.lt
Smurtautojas puolė į kojas, tačiau jį nusivijo sumuštojo draugai. Įbėgus į gatvę gaudynes pamatė policininkai ir sulaikė smurtautoją.<br>lrytas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 19, 2012, 10:39 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:22 AM

Liudininkų teigimu, vyrui pasirodė, kad prie įėjimo į festivalio teritoriją besifotografuojantys žmonės nori nufotografuoti ir jį. Tai vyrą suerzino, ir jis vienam iš besifotografuojančių žmonių kumščiu trenkė į veidą. Šis pasruvo krauju.

Smurtautojas puolė į kojas, tačiau jį nusivijo sumuštojo draugai. Įbėgus į gatvę gaudynes pamatė policininkai ir sulaikė smurtautoją.  Šiam surašytas protokolas.

Festivalyje darbo turi ir medikai. Kaip praneša liudininkai, šeštadienio vakarą į festivalio teritoriją nekart teko lėkti greitosios pagalbos automobiliui. Medikai buvo kviečiami dėl įvairių priežasčių - ir dėl narkotikų perdozavimo, ir dėl smulkių traumų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.