Kaunietis daugiau nei savaitę savo namuose laikė užmušto sugėrovo lavoną

Kauno policijos pareigūnai išaiškino sukrečiantį nusikaltimą – sugėrovą užmušęs kaunietis net nesirengė paslėpti aukos kūno. Pūvantis lavonas daugiau nei savaitę išgulėjo kauniečio namuose, lovoje, o įtariamasis žudikas visą laiką girtavo, kol buvo sulaikytas.

Nužudyto vyro kūnas kauniečio namuose išbuvo apie savaitę, kol stipriai apirusį lavoną rado policijos pareigūnai.<br>J. Stacevičius
Nužudyto vyro kūnas kauniečio namuose išbuvo apie savaitę, kol stipriai apirusį lavoną rado policijos pareigūnai.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Aug 20, 2012, 5:14 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:39 AM

Kraupų nusikaltimą Kauno kriminalinės policijos pareigūnai išsiaiškino sekmadienį gavę informaciją, jog nuolat girtaujantis, praeityje už nužudymą jau teistas 55 metų kaunietis užmušė dar vieną žmogų.

Patikrinus niekur nedirbančio, alkoholį pamėgusio kauniečio butą Kalniečių gatvėje pareigūnų laukė sukrečiantis radinys – lovoje gulėjo stipriai apiręs vyro lavonas, aplinkui skraidė spiečiai musių, tvyrojo nepakeliama smarvė.

Vėliau nustatyta, kad tai 55 metų M. B. palaikai. Paskutinę savo gyvenimo dieną vyras buvo užsukęs į girtuoklysčių vieta paverstą vienmečio, už nužudymą praeityje teisto V. Š. butą kuriame girtavo. Kaip spėjama dėl alkoholio kilus konfliktui buto šeimininkas užmušė sugėrovą ir paliko jo palaikus gulėti lovoje.

Sekmadienį sulaikytas įtariamasis apklaustas buvo tik pirmadienį po pietų. Savaitę intensyviai girtavęs kaunietis buvo blaivomas policijos areštinėje.

Oficialiai nepatvirtintais duomenimis, įtariamasis neneigia sudavęs smūgį sugėrovui, tačiau tikina nenorėjęs jo užmušti. Jam pareikšti įtarimai nužudžius žmogų.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate dėl nužudymo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Antradienį prokurorai žada kreiptis į teismą prašydami suimti sugėrovą užmušusį ir jo kūną savo bute daugiau nei savaitę laikiusį kaunietį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.